Çaykur Rizespor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Çaykur Rizespor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lige yükselen Çaykur Rizespor'da yeni sezon hazırlıkları teknik direktör Mustafa Denizli ile Başkan Metin Kalkavan'ın gelecek hafta yapacağı toplantının ardından başlayacak.

Çaykur Rizespor'da gözler önümüzdeki hafta teknik direktör Mustafa Denizli ile Kulüp Başkanı Metin Kalkavan'ın yapacağı toplantıya çevrildi. Süper Lig'e çıkmanın sevincini yaşadıklarından yeni sezon ile ilgili fazla bir şeyin netleşmediğini ifade eden Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, şunları söyledi:

"Mustafa Denizli şu anda Rizespor'un sözleşmeli hocası. Ters bir şey olmadığı sürece görevine devam edecek. Önümüzdeki günlerde kendisiyle toplantı yapacağız. Bu toplantı sonrasında her şey daha net olarak şekillenecek. Bizim amacımız sadece Süper Lig'de kalmak değil, yukarılara oynayacak yarışmacı bir takım oluşturup, başarılı olmak. Bunun için uğraş vereceğiz."

"DENİZLİ FUTBOLUN PATRONUDUR"

Çaykur Rizespor'da futbolla ilgili her şeyin Mustafa Denizli'de olduğunu ifade eden Başkan Kalkavan, "Zaten doğru olan da budur. Uzman olmadığınız bir alanda, (Ben iyisini yaparım) dersen bu doğru değildir. Maalesef Türkiye'de böyle bir yönetim tarzı ve anlayışı var. Futbol ile ilgili her şey teknik kadroda olmalıdır ve zaten olması gereken yönetim şekli budur. Yönetim olarak biz sadece idari kısımla ilgileniyoruz" diye konuştu.

"HERKES İŞİNİ YAPIYOR"

Başkan Kalkavan, son olarak, "Mustafa hoca ile birlikte kurallar ve ilkeler sistemi kurduk. Kimse kimsenin işine karışmıyor. Türkiye'de futbolun da böyle yönetilmesi lazım. Yönetici ve teknik direktör kendi alanlarında işini en iyi şekilde yapmalıdır. Bunu yaptığın taktirde başarılı olursun. Bugün gelinen noktada budur" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.