Çaykur Rizespor'un Golcüleri: "Yeneceğiz"

Çaykur Rizespor'un Golcüleri: "Yeneceğiz"

PTT 1'inci Ligi'nde averajla ikinci durumki Çaykur Rizespor'un ilk 8 hafta sonunda 5 gol atan Uche Kalu ile 4 golle takım arkadaşını takip eden Ousman Jallow, "Konyaspor'u yeneceğiz" dediler.

"ŞAMPİYONLUĞUN EN ÖNEMLİ ADAYIYIZ"

Attıkları gollerle yeşil mavili takımın başarısında büyük pay sahibi olan Uche Kalu ile Jallow, ligin en iyi kadrosuna sahip olduklarını belirterek sabır ve destek beklediklerini söyledi. Uche ise, "Şampiyonluğun en önemli adayıyız. Buna karşılık vermek için mücadele ediyoruz. Ama unutulmasın önümüzde birbirinden önemli maçlar var. Bu maçlar kırılma maçları olacak. İstediğimiz sonuçları alıp yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

"TOPU BİR TURLÜ KALEYE SOKAMADIK"

Denizlispor maçında 2 puan yitirdiklerini, ancak bu müsabakanın geride kaldığını ifade eden Jallow'da şunları söyledi:

"Konyaspor maçında kayıp puanları telafi etmek istiyoruz. Son maçta elimizden gelen gayreti gösterdik, çok da iyi bir oyun sergiledik ama bir türlü topu kaleye sokamadık. Boluspor ve Kartalspor deplasmanlarını kazandıktan sonra Denizlispor maçında ne yazık ki 2 puan kaybettik. Takım olarak yeni bir çıkış yakalayıp seri galibiyetler alacağız. Kolay kolay puan kaybetmeyiz. Hedefe mutlaka ulaşacağız."

KORUKIR: "GALİBİYET Bayram HEDİYESİ OLACAK"

Konyaspor maçını kazanmak zorunda olduklarını vurgulayan Çaykur Rizespor teknik direktörü Engin Korukır ise şu ana kadar iyi performans gösterdiklerini belirterek şöyle konuştu:

"Galibiyet serimiz ne yazık ki sahamızda oynadığımız Denizlispor ile berabere kalınca bozuldu. Yeni bir seri yakalamak zorundayız. Puan kaybına tahammülümüz yok. Tabi ki hiçbir maç kolay geçmiyor. Her maça galibiyet için çıkacağız. Çok zorlu bir dönemece girdik ve Konyaspor ile kritik bir maç oynayacağız. Ardından da zirveyi paylaştığımız Kayseri Erciyesspor'la sahamızda mücadele edeceğiz. Bu dönemi en iyi şekilde atlatmak zorundayız. Zor bir hafta olacak. Tabiki öncelik Konyaspor maçı. Rakibimizi tanıyoruz. Konyaspor galibiyeti taraftarımıza Bayram hediyesi olacak.!"

KADRODA 3 EKSİK VAR

Bu arada Konya'da kampa giren yeşil mavililerde sakatlıkları bulunan Sezer ve Çetin'in yanı sıra Şahin Ali Terzi de kadroda yer almadı. Engin Korukır'ın Denizlispor maçında sakatlanan Sezer'in yerine savunmada sakatlığı geçen Mesut veya Serhat'a şans verebileceği bildirildi. Çaykur Rizespor'un muhtemel 11'i şöyle:

Loriya - Orhan, Murat, Mesut, Onur - Cenk, Fahri, Hakan, Kenan - Jallow, Kalu



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.