'Çaykur Rize'ye transfer şart'

'Çaykur Rize'ye transfer şart'

Kamp çalışmalarının ikinci etabına Avusturya'da başlayan Rizespor'da söz hocanın...

Takımda önemli eksiklikler bulunduğunu belirten Rıza Çalımbay, “Transferi bir an önce bitirmemiz gerekiyor. Ligdeki diğer takımlar gibi değiliz. Onlar 4-5 oyuncu alarak transferi kapatabilirler ama biz 15 oyuncu almak zorundaydık ancak 10 futbolcu aldık. Şimdi 5 kritik mevkiye çok iyi oyuncular almamız şart. Bu sorunu kısa sürede halletmek zorundayız” dedi.

CENK AHMET 'SAVAŞACAĞIZ'

 Futbola başladığı günden itibaren hedefinin Süper Lig'e ulaşmak olduğunu belirten Cenk Ahmet, "Rizeli olarak bunu Rizespor'da istiyordum ve bu da oldu. Böylesine bir güzellik herkese nasip olmaz. Geçen sezon Mustafa Denizli yönetiminde takım olarak çok iyi mücadele ettik. Her şeyimizi ortaya koyduk. Bunun sonun da şampiyonluğu yakalamak çok güzel bir şey. Rizeli olarak memleketimin takımında Süper Lig'e çıkmak benim için büyük bir gurur oldu" dedi.

KALICI OLMAK ÖNEMLİ

Süper Lig'e çıkmak kadar orada kalıcı olmanın çok daha önemli olduğunun altını çizen Cenk Ahmet, "Bunun içinde elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Gerede kampında çok iyi çalıştık. Çalışmalarımıza Avusturya'da devam edeceğiz. Rıza hoca çok iyi bir kamp programı hazırlamış. Yorucu idmanları yaparken bile eğleniyoruz. Avusturya kampı da aynı olacak. Umuyorum ki bu yaptığımız idmanların karşılığını sezon içinde alırız. Çok koşan, çok mücadele eden bir takım olacağız. Takımda çok yetenekli oyuncular var. Gücümüzle birlikte yeteneklerimizi sahaya koyduğumuzda taraftarlarımıza iyi bir Rizespor izlettireceğiz" diye konuştu.

REKABET İYİDİR

Cenk Ahmet, sahada işlerini en iyi şekilde yapmaya çalışacaklarını kaydederek, "Hocamız forma verdiği zamanlarda sahada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Yeni bir takımız. Aramıza yeni katılanlar ismen kendilerini ispatlamış futbolcular ama üstünlüklerini maçlarda göstermelerini bekliyoruz. Biz hem eskiler hem de yeni gelenler olsun çok iyi çalışıyoruz. Takımda profesyonelce bir rekabet yaşanacak. Bunu kabulleneceğiz ve bu rekabet takımın başarısı için olumlu bir etken olacaktır. Bende bütün futbolcular gibi forma şansını en üst düzeyde çalışarak yakalamaya çalışacağım Rekabet her zaman iyidir" ifadesini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.