çaykurizespor seri yakalamak istiyor

çaykurizespor seri yakalamak istiyor

Ç.Rizespor teknik direktörü Hüseyin Kalpar 5-6 maçlık seri yakalamak zorundayız dedi.

Ç.Rizespor teknik direktörü Hüseyin Kalpar ligde küçük takım olmadığını söyleyerek” Bunu söyleyenler aldandı, puan durumuna bakmak yeterli, artık Rizespor olarak 5-6 maçlık seri yakalamak zorundayız” dedi.

Haftalık basın toplantısı yapan Ç.Rizespor teknik direktörü Hüseyin Kalpar Buca maçı kazanılması gereken bir maçtı diyerek” Zor bir maç olacağını biliyorduk. Futbolcularımı ona göre hazırladım. İyi mücadele ettik ve 87 dakika da gelen gol ile İzmir den 3 puan ile döndük. Artık seri yakalamamız gerek, puanlar birbirine çok yakın ve 5-6 maçlık yakalayacağımız seri ile mesafe almış oluruz” dedi.
  KONYA ZOR EKİP
Ç.Rizespor teknik direktörü Hüseyin Kaplar Pazar günü saat 13.30 da oynayacakları Konya maçı hazırlıklarının sürdüğünü söyleyerek” Konyaspor zor bir ekip, önceki sezon süper ligden düştü ve birçok futbolcusunu korumakta. Ligde aldığı sonuçlar ortada, Bank Asya da en az gol yiyen bir ekip, 8 maçta 2 gol yemiş ve 13 puanı bulunmakta, son iki haftayı galibiyetle kapattı. Çok zor bir maç olacak” dedi.
 TARAFTAR DESTEĞİ ŞART
Rize de oynadıkları maçları akşam saatlerinde oynadıklarını ve taraftarların ilgi göstermediğini söyleyen teknik direktör Hüseyin Kaplar” Bu maçı gündüz oynayacağız, tüm Rizespor taraftarlarını bu maça bekliyoruz. Artık gitme sorunları yok, ilçeler ve köylerden gelecek taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var, hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Kimse oynamadan bu maçı alırız demesin, 90 dakika sonunda galibiyetimizi kutlarız” dedi.
 ZAYİF TAKIM YOK
Sezon başlarında bazı takımlar için zayıf dendiğini söyleyen Kalpar” Fikstür e bakıldığında zayıf olarak gösterilen takımların nerede olduğu ortada, Bank Asya liginde zayıf takım yok, biz her takıma eşit oranda bakıyoruz. Kazanmadığımız maç, oynamadığımız maç için galip geldik diyemeyiz. Erciyes maçında dersimizi aldık, rakibimiz iyi oynayarak kazanmadı, biz kötü oynadık” dedi.
 SERİ YAKALAMALIYIZ
Konya maçını kazanmak zorunda olduklarını söyleyen Kalpar” Konya ile aramızda 3 puan fark var, kazandığımız takdirde arayı 6 puan açacağız. Bizim için içerde veya dışarıda maçın önemi yok, dışarıda daha rahatız, çünkü rakip kazanmak için oynuyor ve daha iyi pozisyon veriyor. Kendi sahamızda rakip üstümüze fazla gelmiyor. 2 haftadır aldığımız galibiyetlere yenilerini eklemek zorundayız” dedi.
BENİM TAKIMIM MÜCADELE EDECEK
Ç.Rizespor teknik direktörü Hüseyin Kalpar görev aldığı takımların mücadele etmek zorunda olduğunu söyleyerek” Ben takımda görev yapıyorsam, takımım iyi mücadele edecek, çok koşacak, oyunun ciddiyetinden ayrılmayacak. Disiplinli olacak. Takım ruhunu iyi yakalamak gerek, şimdi önümüzde Konya maçı var ve bu maçı mutlaka kazanmak zorundayız. İyi futbolumuz ve iyi mücadelemiz ile kazanmak istiyoruz, kimse bize gelip 3 puan verecek değil” dedi.
 TAKIMIN DURUMU
Ç.Rizespor teknik direktörü Hüseyin Kalpar Buca maçının sonlarında sakatlanan Erkan Kaş in İstanbul da emarinin çekildiğini söyleyerek” Arka adalesinde sıkındı var, tedavisi sürüyor, Jellow ve Osman da küçük sıkıntılar var bunların oynamasına engel değil, Mehmet Al in adalesinde ise hafif sorunu var, Serhat bizim ile birlikte olmadı, şu an İstanbul da ve tedavisi sürüyor. Kaleci Ramazan ve Çağrı bizimle çalışmayı sürdürüyor. Cumalı ise ilk yarıyı kapattı. İkinci yarıda durumu belli değil” dedi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.