Cernat Ameliyet Oldu

Cernat Ameliyet Oldu

Haftayı Boluspor galibiyeti ile kapayan Ç.Rizespor, evinde oynayacağı Kartalspor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde sürdürüyor.

Cernat, Ameliyat Oldu..

Boluspor maçında parmağında oluşan çatlak nedeniyle idmanlara katılamayan Florın Cernat, bugün İstanbul’da ameliyat oldu. Başarılı futbolcu hafta sonu oynanacak olan Kartalspor maçında görev alıp almayacağı doktorların vereceği rapora bağlı. Yeşil mavili takımda bir başka sakatlığı bulunan Serhat Akyüz antrenmana katılmazken, C.Ahmet’in izinli olarak idmana çıkmadı. Öte yandan takım kaptanı Mehmet Al, ameliyat sonrası ilk kez takımla birlikte idmana katıldı.

Kayıpları Telafi Edeceğiz..

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan Ç.Rizespor teknik direktörü Mustafa Denizli, ilk 6 maçlık periyodu 2 puan eksikle  tamamladıklarını belirterek, önümüzdeki hafta oynanacak olan Kartalspor ve deplasmanda yapacakları Denizlispor maçını kazanarak kayıpları telafi edeceklerini ve artıya geçeceklerini savundu.


Düşündükleri çizgiyi önümüzdeki maçlar sonunda yakalayacaklarını belirten Denizli; A.Demirspor ve oyun olarak kötü bir görüntü verdiğimiz Samsunspor maçında zik zaklar yaptık. Son oynadığımız Boluspor karşılaşmasında bunu telafi etmeyi bildik. Bolu takımı iyi bir takım, geride kalan beş maçlık periyotta bizde daha fala puan toplayan bir ekipti. Zor bir maçı kayıpsız tamamlayarak geçtik. Ligde oynanan diğer maçlarda beklenilen sonuçların dışında bitiyor, burada önemli olan biz kendi beklentimizi karşılamak” dedi.

Taraftar Çoşku Olarak Muhteşemdi..

Hafta sonu oynanan Boluspor karşılaşmasında sayı olarak az olan taraftarların, coşku olarak yerinde tezahüratlar yaparak takımlarına destek verdiğini bu desteğin Kartal maçında dahada artarak devam etmesini isteyen Denizli; “Taraftarlarımızın desteği her geçen gün artıyor, inşallah Kartal maçında da hem sayı olarak, hemde coşku olarak dahada iyi olur” temennisinde bulundu.


Hossam Hassan Oyuna Katkı Vermedi..

Son oynanan Boluspor maçında ikinci devre oyuna dahil olan Hossam Hassan’ın takıma katkısı fazla olmadığı ve maçın geride kalan dakikalarında sıkıntılı bir süreç yaşandığı hatırlatılması üzerine yeşil-mavili takımın teknik patronu Mustafa Denizli şöyle cevap verdi:

“Bazen yapılan oyuncu değişiklikleri sonuç üzerinde olumlu katkısı vardır, bazende sonuç üzerinde olmasada olumsuz oyun üzerinde etkisi vardır. Bu futbolcuda onlardan bir tanesiydi. Hassan’ın girmesi ile sonuç üzerinde bir etkisi olmadı, ama yaşanan panik üzerinde ise katkısı oldu. Panik yaşamayan takım dünyada yoktur, her takım panik yaşar , özellikle bu gibi 6 puanlık karşılaşmalarda panik olur” açıklamasında bulundu.

Oyunun ilk 70 dakikalık periyodunda maçı koparacak pozisyonların çok olduğunu, 1-0’lık skorun son derece riskli bir skor olduğunu vurgulayan Denizli, “Bundan önceki maçlarda yediğimiz goller bireysel hatalardan kaynaklanıyordu, bu maçta da acaba böyle bir hata yapar mıyız diye bunun tedirginliği yaşandı ve bu durum panik yarattı” şeklinde konuştu.

Kaybetmeme Hırsı Takdire Değerdi..

Bütün bunların yanında oyuncularının ortaya koyduğu kaybetmeme hırsı, mücadelesi taktire değer ifadesini kullanan Denizli, takımda yedek oyuncu, as oyuncu ayrımı olmadığını, bu durumun tamamen maça göre kadrodan kaynaklandığını vurgulayarak; Bazı maçlarda o arkadaşlar sahada olacak, bu tamamen teorik bir durum” dedi.

Ligde ilerleyen haftaların çok kritik olduğunu belirten Denizli; “Diğer takımlarda düşüş yaşayabilir, burada önemli olan kontrol mekanizmasının elinden kaybetmemektir” dedi.

Kartalspor Maçı Zor Geçecek..

Hafta sonu oynayacakları Kartalspor maçının zor bir maç olduğunu, bu saatten sonra zor veya kolay maçın bu ligde bulunmadığını söyleyen Ç.Rizspor teknik direktörü Mustafa Denizli; Tamamen Kartalspor’a odaklandık. Rakibin güçlü ve zayıf yönlerini analiz yaptık, dikkatli olacağız” dedi.

Dikensiz Gül Bahçesi Olmaz..

Acılarıda yenmek zorunda olduklarını belirten Denizli; “ Eğer bir yere gitmek istiyorsanız burası dikensiz gül bahçesi değildir. Dikenleri ile gideceğiz, acıları ile gideceğiz bütün bunlarda fedakarlık gerektiren konulardır, bu takımda da her türlü fedakarlık yapacak oyuncular vardır” ifadesini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.