DEFANSA OUSMANE GELİYORRRR

DEFANSA OUSMANE GELİYORRRR

Ousmane Viera ile günlerdir sürdürdüğü temasları sonunda mutlu sona ulaşan Rizespor, yıldız defans oyuncusu ile 3 yıllığına prensipte anlaştı.

5 yıl aradan sonra geri döndüğü Süper lig için transferde uzun süre sessiz kalan ve önceki gün Ludovic Sylvester ile Tevfik Köse ve Koray Altınel ile resmi sözleşme imzalayan Çaykur Rizespor'da transfer çalışmaları hızla devam ediyor.

Süper'de güçlü bir kadro kurmak için gaza basan ve bu doğrultuda önemli isemler transfer eden Çaykur Rizespor yabancı oyuncular için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, bombayı patlattı.

Yeşil-Mavililerin İstanbul'a getirdiği ve 4 gündür görüştüğü Fildişi Sahilli defans oyuncusu Ousmane Viera Diarrassouba ile prensipte anlaştığı öğrenildi.

4 GÜNDÜR PAZARLIK
4 gündür İstanbul'da bulunan ve transfer komitesi Başkanı Koray Deniz'in sürdürdüğü görüşmelerde Ousmane Viera transferi mutlu sonla tamamladı.

Deniz'in günlerdir Viera ve menajeri ile kıran kırana yaptığı pazarlıklar sonun da alacağı transfer ücreti ve ödeme şartları konusun da uzlaştığı bununla da resmi imzanın sağlık kontrolünden geçtikten sonra atılmasına karar veriliği öğrenildi.

1.86 boyundaki yıldız futbolcu Fildişi Milli takımı formasını da 30 maçta terletti.

Romanya 1. Ligi’nde geçtiğimiz sezonu 2. sırada tamamlayan Pandurii takımınının kaptanlığını da yapan Ousmane Viera bu kulüpte oynadığı 91 maçta 7 gol attı.

Hava toplarındaki hakimiyetiyle bilinen ve attığı kafa golleriyle oynadığı takımlara puanlar kazandıran Viera’nın Milli takımdan arkadaşları Eboue ve Drogba ile de görüşerek Türkiye hakkında olumlu görüş almasının da transferde belirleyeci unsur olduğu belirtildi.

BONSERVİS ÜCRETİ YOK
30 Haziran'da başlayacak olan yeni sezon hazırlıkları öncesinde transferde hareketi günler yaşayan Ç.Rizespor, Ousmane Viera'ya bonservis bedeli ödemeyecek.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile anlaştıktan sonra transferde uzun süre sessiz kalan Çaykur Rizespor, uzun görüşmelerden sonra şartlarını sonuna kadar zorlayarak prensip anlaşmasına vardığı Viera'nın resmi imzaya attıktan sonra ülkesine gideceği ve daha sonra gelip kampa katılacağı bildirildi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.