Denizli 3234 Gün Sonra 4 Farklı Yenildi

Denizli 3234 Gün Sonra 4 Farklı Yenildi

Mustafa Denizli, 2003-2004 sezonunda oynanan İstanbul BB Spor-Manisaspor maçından sonra ilk defa 4 farklı bir yenilgi yaşadı.

Mustafa Denizli'nin takımı Ç.Rizespor, Samsun deplasmanında 4 gol gördü. Mustafa Denizli, 4 farklı bir  yenilgiyi en son 3234 gün önce yaşamıştı.
 
PTT 1.Lig'de sezonu zirvede bitirmek isteyen Ç.Rizespor, devre arası operasyonuyla takımın başına deneyimli teknik adam Mustafa Denizli'yi getirmişti.
 
2003-04 sezonundaki Maniasaspor tecrübesinden sonra şansını bir kez daha alt liglerde denemek isteyen Mustafa Denizli, yeni takımıyla ikinci yarıya fırtına gibi bir giriş yaptı ve  4 maçta 13 gol atarak 3 galibiyet elde etti.
 
Ligin 22.haftasında Samsunspor ile deplasmanda karşılaşan Ç.Rizespor, mücadeleyi kazandığı takdirde liderlik koltuğuna oturacaktı. Fakat Mavi-Yeşilli ekip ve Mustafa Denizli ummadıkları bir yenilgiyle karşılaştılar. Stadyumu dolduran taraftarlarının desteğini de arkasına alan Samsunspor, sahadan 4-0'lık bir galibiyetle ayrıldı.
 
Kariyerinde birçok başarı bulunan, 3 büyükleri Süper Lig'de zirveye çıkaran, milli takıma  Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek final oynatan Mustafa Denizli, yaklaşık 9 sene boyunca bu kadar ağır bir yenilgi tatmamıştı.
 
Mustafa Denizli'nin 4 farklı son yenilgisi ise yine 1.Lig'de, Manisaspor'u çalıştırırken yaşanmıştı.
 
Ligin 29.haftasında Çetin Emeç Stadı'nda oynanan maçta İstanbul BB Spor, Manisaspor'u Birol (3), Volkan Glatt'ın golleriyle 5-1 mağlup etmişti.
 
Mustafa Denizli, 3234 gün boyunca bu kadar ağır yenilgi yaşamazken, geçen sürede 1 Süper Lig Şampiyonluğu ve 1 de Türkiye Kupası kazanmıştı.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.