Denizli: Bayrakları alın gelin

Denizli: Bayrakları alın gelin

Çaykur Rizespor`un teknik direktörü Mustafa Denizli, "Buraya kadar geldikten sonra geri dönüş olmayacak. Şehrin 5 yıldır süren Süper Lig özlemini gerçekleştireceğiz" dedi.

Çaykur Rizespor’un 5 yıldır Süper Lig`e çıkma mücadelesi verdiğini hatırlatan Mustafa Denizli, bunu gerçekleştirme çabasında olduklarına işaret  etti, Ankaragücü maçında alacakları galibiyetle mutlu sona ulaşacaklarını vurgulayan Mustafa Denizli, "Önümüzdeki haftalarda 1’inci sırayı yakalarsak mutluluğumuz daha da artar" diye konuştu.

"AVANTAJLARI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ"

Lig mücadelesinin nasıl geçtiğinin puan cetvelinin sonunda yer alan Ankaragücü ile Boluspor arasında oynanan maçta bir kez daha görüldüğünü ifade eden Mustafa Denizli, şöyle devam etti:

"Ankaragücü, Boluspor’u son dakika golü ile yendi. Ankaragücü, bizim karşımıza böyle bir motivasyonu taşıyarak gelecek. Şu anda kendi hesaplarına göre kurtulma şansları da var. İyi mücadele eden ve kaybetmek istemeyen bir rakiple oynayacağız. Bizde avantajlarımızı en iyi şekilde değerlendireceğiz."

"ANKARAGÜCÜ TAKTİRE ŞAYAN MÜCADELE EDİYOR"

Ankaragücü’nün başarılı olduğunu bildiklerini ifade eden Denizli, "Bunu göz ardı etmek mümkün değil. Rize olarak üzerimize düşeni yapacağız. Hiçbir şekilde rakibin hafife alınır yanı olmadığını biliyoruz. Futbolda rakibi hafife aldığın zaman başını taşlara vurursun. Taraftarımızla şehrimizle birlikte bir mutluluk yaşamak istiyoruz. Bunun bir başka alternatifi yok" dedi. Şehrin takımlarının yanında olduğunu hatırlatan Mustafa Denizli, şunları söyledi:

"TARAFTARLA DAHA BÜYÜK BAŞARILAR YAKALAYACAĞIZ"

"Taraftarlarımızla daha önemli, daha büyük başarılar yakalayacağız. Tüm Rize bu hafta stadyumda olacak. Maç sonunda şartlar bizi nereye götürür onu bilemiyoruz. Biz kendi işimizi yapalım. Kimseden beklediğimiz bir şey yok. Kendimize olan inancımız, önümüzdeki 3 maçta 4 puanın gerekli olduğunu söylüyor. Biz puanları şimdiye kadar fazlasıyla kazandık. Şimdi bizi ilk sıraya taşıyacak puanları toplamayı hedefliyoruz. Bu hafta kazanalım, ondan sonrası bizi ilgilendirmiyor. Taraftarımız da bayrağını alıp gelsin."

SERCAN CEZALI DEPETRİS SAKAT

Ankaragücü maçı hazırlıklarına başlayan Çaykur Rizespor, bugün koşu ve kondisyon çalışmasının ardından taktik çalıştı. Mustafa Denizli, antrenmanda oyuncularına çeşitli uyarılarda bulundu. Çaykur Rizespor’da kart cezalısı olan Sercan ile sakatlığı bulunan Depetris’in Ankaragücü maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.