Denizli Son Noktayı Koydu

Denizli Son Noktayı Koydu

Önümüzdeki sezon süper ligde mücadele edecek olan Ç.Rizespor’da Mustafa Denizli görevinin başında olacak mı? Olmayacak mı ?

Adı Milli takım teknik direktörlüğüne geçen, hatta bazı ulusal gazetelerin haberine göre Mustafa Denizli Milli takıma, Abdullah Avcı Ç.Rizespor’a gidecek haberlerine karşı duayen teknik adam Mustafa Denizli, konu ile ilgili son noktayı spor yazarı Selim Denizalp’i arayarak koydu…

Ç.Rizespor’un teknik patronu Mustafa Denizli, Rize’den döndüğünden beri kimseyle görüşmediğini, ilk kez beni aradığını belirterek şu ifadelere yer verdi.

Bu Tip Haberler Boş İşler…

“ Bir haftadan beri İstanbul’dayım. Rize’den döndüğümden beri istirahat ediyorum. Hastayım. Basında çıkan o haberlere sadece gülüyorum. Kesinlikle ilgilenmiyorum. Bu tip haberler boşişler. Başkan Metin bey ile Perşembe günü bir araya geleceğiz. O toplantıda gidecekler, kalacaklar, yeni transferler, bütçe her şey masaya yatırılacak. Ç.Rizespor taraftarı merak etmesin. Daha öncede söylediğim gibi süper ligde ses getirecek bir kadro kuracağız” açıklamasında bulundu.

Söyleşi sonrası kendisine geçmişolsun dileklerini yanına Rizeli taraftarların selam ve saygılarını söyledim. Mustafa hoca bu temellileri kabul ederek Rize’ye selamlarını gönderdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.