Denizli Türkiye`nin en iyi hocası

Denizli Türkiye`nin en iyi hocası

Çaykur Rizesporlu futbolcu Serhat, Çaykur Rizespor`un gerçek manada ilk kez Türkiye`nin en iyi hocasını göreve getirdiğini söyledi.

PTT 1. Ligi’nin iddialı ekiplerinden Çaykur Rizespor hafta sonu evinde oynayacağı Göztepespor müsabakasının hazırlıklarını Çaykur Rizespor Tesislerinde Mustafa Denizli nezaretinde yaptığı idmanlarla sürdürüyor. Kondisyon ağırlıklı geçen idmanlarda basına kapalı olarak taktik ve teknik çalışmada yapılıyor.

  İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizesporlu futbolcu Serhat, iyi durumda olduklarını belirterek, “Ligin ikinci yarısına iyi başladık. Ancak istediğimiz puan ortalamasını yakalayamadık. Ligin ikinci yarışında ilk üç maç için en az yedi puan hedefliyorduk. Bunu başaramadık. Ancak her geçen gün iyiye gidiyoruz. Daha iyi olmak için çalışıyoruz.”dedi.

  Hoca hatasından dolayı bir yıl sahalardan uzak kaldığını belirten tecrübeli futbolcu, ``Geçtiğimiz yıl talihsiz bir sakatlık yaşadım. dünyada menüsküsten dolayı bir yıl yatan tek adamımıdır sanırım. Bazı insanlar sahalara dönmemi geciktirdi. Bu sene görev yapıyorum. Her geçen hafta daha iyi olduğumu düşünüyorum`` dedi.


  DENİZLİ TÜRKİYE’NİN EN İYİ HOCASI

 
  Serhat yaptığı açıklamada, Mustafa Denizli’nin Türkiye’nin en iyi hocası olduğunu ifade edip Çaykur Rizespor’un gerçek manada Türkiye’nin en iyi hocasını göreve getirdiğini söyledi. Serhat açıklamasında, ``Çalıştığım en iyi hoca Mustafa Denizli`dir. Gerçek manada Türkiye`nin en büyük teknik direktörü ile çalışıyoruz. Zaten kaç tane var. İki üç tane bunlardan biri Fatih Terim, diğeri Mustafa Denizli`dir. Türkiye`nin en büyüğü Mustafa Denizli ve oda bizim başımızda. Futbolcuya davranışı, oyun içinde ve dışındaki karakteri her şeyden önce egoları olmayan, kariyerini bilen, insanlara gerçek manada kariyerinin üstünde insanlık sergileyen bir teknik direktör. Ona saygı duymamak mümkün değil. Hepimiz inanılmaz saygı duyuyoruz. Elbette Çaykur Rizespor`un başarısı için buradayız. ancak Mustafa Denizli`nin gelişi hepimizi artı kamçıladı. İlk önce takımımıza sonrada hocamıza mahcup olmamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Bu sürecin bizi çok iyi yerlere taşıyacağına inanıyorum.``dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.