Denizli:'Cernat Beni Bile Yanılttı'

Denizli:'Cernat Beni Bile Yanılttı'

Ç.Rizespor, hafta sonu cumartesi günü Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bugün kendi tesislerinde başladı. Yoğun yağmur altında yapılan antrenman öncesi 30 dakika salonda çalışan futbolcular, bu çalışmanın ardından sahaya inerek hazırlıklarını burada sürdürdü.

Teknik direktör Mustafa Denizli nezdinde yapılan çalışmaya sakatlıkları süren Çetin Güngör ve Mehmet Al katılmazken, kaleciler Davit Lorıya, Fırat Kocaoğlu ve Yunus Emre Kırdal kaleci antrenörü Zafer Öğer tarafından özel bir çalışmaya tabi oldular.

Farklı Galibiyeti Fazla Büyütmeyin !

Antrenman öncesi gazetecilerinin sorularını cevaplayan teknik direktör Mustafa Denizli, son maçta alınan farklı galibiyetin fazla büyütülmemesini, kendilerinin yolunda en son dokuz yıl önce Ç.Rizespor beş gol atmıştı, şimdi yıllar sonra beş gol attı gibi istatiksel bilgilerin fazla önem taşımadığını dile getirerek;” Oynadığımız oyun hem sonuç olarak, hemde futbol olarak iyi geçmişse bizi mutlu kılar, eğer öyle bir olay gerçekleşmesi durumunda ise mutluluğumuza ilave katkı sağlar” cümlesini kullandı.

Taraftar Böyle Olsun, Gerisini Düşünmesin..

Taraftarın önünde farklı bir galibiyet almak, hem gol sevinci yaşamak, hemde yaşatmak saha içi ve tribünde bulunan taraftarlarımızı mutlu eden hadiselerdir diyen Denizli;” Bu inşallah devam eder, saha içi olduğu kadar, saha dışında da mesafe kaydediyoruz. Bu çok önemli taraftarlarımız böyle olduğu müddetçe biz onlara gereken cevabı veririz” ifadesini kullandı.

Samsunspor İyi , Bizde İyiyiz…

Hafta sonu karşılaşacağı Samsunspor takımı için, geçen hafta deplasmanda Boluspor’a mağlup olmaları ölçü olarak değerlendirmediklerini söyleyen Ç.Rizespor teknik direkötrü Mustafa Denizli; “Samsunspor ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptı. İç sahada oynadığı iki maçta da galibiyetle ayrıldılar. Benim takımımda dört maçta dokuz puan çıkararak, iyi bir başlangıç yaptı diyebiliriz. Bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz, bu ezeli mahalli bir rekabetin hafta sonu oynayacağımız maçtan iyi bir sonuç alarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Kaleci Ferhat Yanılmış O da Bir Şey mi ? Ben Yanıldım !…

Son Göztepe maçında attığı mükemmel frikik golü ile Ç.Rizespor taraftarının göz yaşlarının pasını silen takım kapatanı Florın Cernat için “Beni bile yanıltı” ifadesini kullanan deneyimli çalıştırıcı Denizli; Ben de yıllarca bu tip frikikler kullandım, goller attım. Ama Florın beni bile yanılttı. Açıkçası bırakın kaleci Ferhat’a verdiği mesajı, beni bile yanılttı. Son adımına kadar takım arkadaşlarına pas olarak kullanacak diye düşündüm, ben böyle düşünmüşsem, siz birde kalecinin halini düşünün” cümlesini kullandı.

İŞTE CERNAT'IN O GOLÜ

Takım kaptanlığına getirilen Flıron Cernat hakkında düşüncelerine ilave olarak teknik direktör Mustafa Denizli şu sözlerini ekledi:

“ Kaptan dediğiniz zaman iki tane performansını değerlendireceksiniz. Hem saha içi , hem saha dışı. Saha dışında arkadaşları ile olan diyaloğu iyi olan, takım arkadaşları ile iletişimi güçlü olan bir arkadaşımız. Saha içinde ise bireysel becerileri üst düzeyde, takım arkadaşları yön verebilecek bir futbolcu” dedi.

Ligde Kırılma Haftalarına Daha Var ..

Son olarak ligde bir çok takımın üst sıralarda puan sıralamasında peş peşe bulunduklarını vurgulayan teknik direktör Mustafa Denizli, kırılma haftası olarak 2-3 hafta sonra bir çok şeyin daha netleşeceğini belirterek;” Kafamda bir hafta var, inşallah Allah beni yanıltmaz, o hafta geldiği zaman ben size söylerim” ifadesini kullandı.

Yolculuk Perşembe Günü..

Öte yandan Ç.Rizespor perşembe sabahı yapacağı antrenman sonrası Samsun’a harekat edecek. Kafile Büyük Samsun hotel’de konaklarken, Cuma günü bu şehirde yapacağı antrenmanla maç saatini bekleyecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.