Denizli'de Maç Sonu Açıklamalar

Denizli'de Maç Sonu Açıklamalar

Ç.Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli ile Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent ve her iki takımın futbolcularının maç sonu açıklamaları şöyle:

PTT 1. Lig’in 25. haftasında evinde Çaykur Rizespor’u ağırlayan Denizlispor, 15 bin taraftarın önünde önemli bir galibiyete imza attı. Maçın ilk dakikasından itibaren rakibine göre daha iyi futbol oynayan ve önemli pozisyonlara giren Denizlispor, aradığı golü 61. dakikada Süleyman’ın ayağından buldu. Bu dakikadan sonra da rakip kalede etkili olan yeşil siyahlı ekip maçta başka gol olmayınca sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı ve puanını 32’ye çıkardı.

Ç.Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 1-0 kaybedilen Denizlispor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada ilerleyen haftalarda kaybedilen puanlara üzülebileceklerine vurgu yaparak gol atanın kazanacağı bir maç oldu diye konuştu.

İşte Mustafa Denizli'nin maç sonu açıklaması: Golü atanan kazanacağı bir maç oldu. Grafiği son haftalarda yükselen iki takım vardı. Maç çok zorlu geçti. Golü yeyinceye kadar belki topa hakim değildik ama maçı kopartacak pozisyonları bulmuştuk. Kullanamadık. Kullanamadığımız pozisyonlar bize gol olarak döndü. Denizlispor kazanmak için büyük bir mücadele ortaya koydu. Biz gole cevap veremedik. Bu dönemde her puan çok kıymetlidir. Bu akşam burada kıymetli puanlar bıraktık. Lig yarışı da müthiş bir şekil aldı. Biz de bu görüntüden eksik olmayız. Sadece bu kayıplara üzülürüz.

ÇAYKUR RİZESPORLU FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI

Ç.Rizesporlu futbolcular Çağrı ve Mesut zirve yarışında kötü bir puan kaybı yaşadıklarını belirterek, bu puan kayıplarını gelecek haftalarda telafi edeceklerini söylediler..

DENİZLİSPOR CEPHESİ

Maç sonu açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, “Biz her maça 3 puan için çıkıyoruz. Başka bir amaçla çıksak bu zaten Fair-play’a aykırı olur.Bizim irademiz ve inancımız her maçtan 3 puan almak için yeterli. Bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyum. 3 puan önemli ama her maçtan alınan 3 puan kadar değerli sadece. Ben saha içerisindeki futbolcuları, hakemi ve muhteşem taraftarımıza çok teşekkür ederim. 34 maçtan 9 tanesi kaldı. 9 tane maça aynı anda konsantrasyonunuzu sağlayamazsınız. Biz sadece önümüzdeki maça bakacağız. Play off şimdilik gerçekçi bir hedef değil” dedi.

DENİZLİSPORLU FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI

Denizlisporlu futbolcular Süleyman ve Hüseyin de hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek taraftarların desteğine teşekkür ettiler.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.