Denizli:'Farkımızı 5 Hafta Sonra Ortaya Koyacağız'

Denizli:'Farkımızı 5 Hafta Sonra Ortaya Koyacağız'

TT 1. Ligi’nde hafta sonu oynanan Karadeniz derbisinde Samsunspor karşısında 4-0 mağlup olan Çaykur Rizespor’da moraller bozuldu.

Deplasmanda aldıkları 4-0’lık Samsunspor mağlubiyetinin arından Rize’ye dönen Çaykur Rizesporlu futbolcular hafta sonu kendi evlerinde oynayacakları Boluspor maçının hazırlıklarına başladı. Çaykur Rizespor Tesisleri'nde antrenman öncesinde teknik direktör Mustafa Denizli, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Samsunspor karşısında olumlu hiçbir şey ortaya koyamadıklarını belirten Denizli, “Çaykur Rizespor içeride dışarıda oynamanın esasında bu grupta çok fazla bir önemi yok. Kazanıyorsan içerisi dışarısı yok. Kaybediyorsan da aynı. Son maçta kaybeden bir takım olarak içerideki iki maçımızı iyi sonuçlandırmak için çalışmalara başladık. Samsun'da kötü bir hafta geçirdik. Bunu sonuç adına söylemiyorum. Ortaya koyduğumuz görüntü adına söylüyorum. Kaybettik. Ama kaybetmek nasıl bir kaybetmek. Biz hiç olumlu bir şey yapmadan kaybettik” dedi.

Ligde nereden darbe alınacağının kestirilemediğini belirten Denizli, “Bu yarışlar böyle bir maçta iki maçta sonuçları ortaya çıkacak maçlar değildir. Bu yarışlarda elde etmeniz gereken avantajları kullanamadığınız zaman. Orada bir psikolojik yıkıntı yaşıyorsun. Önemli olan bunu uzun süre yaşamamak. Biz bu ligin Rizesporuyuz. Çaykur Rizespor olarak önümüzdeki maçlarda bizi neler bekliyor biliyoruz. Bizim 34. haftaya kadar ortaya koyacağımız performansın yüzde 80’ini 30. haftalarda oraya çıkarmak lazım. Bunu da çıkartacağız. Burada alacağımız yaralar olacaktır. Tabloya bakınca 5 maçın 3’ü dışarıda ikisi içeride. İçerideki maçları kazandık. Üçer puanımız var. Dışarıdaki maçları kaybetmedik. Birer puanımız var. Bu bana yetmiyor. Çaykur Rizespor'a yetmiyor. Bunu yukarıya çıkaracağız. Bu potansiyel bu takımda da bu şehirde de var. Şampiyonluk yarışları, hedefe gitme yarışları zorludur. Ne zaman nerede darbe alınacağının kestirilemediği bir ligde oynuyoruz.

Biz burada Çaykur Rizespor olarak farkımızı ortaya koyacağız. Ama üç hafta sonra ama beş hafta sonra. Bu hiç önemli değil. Bunu benim taraftarım böyle bilsin. Ben hayatımda hep yarış içerisinde oldum. Bu yarışta çok darbeler yedik. Çok düşüncelerimizin dışında sonuçlar ile karşılaştık. Ama hiçbir zaman hedefimizden sapmadık. Ben detayda değilim. Skorun farlı olması detaydır. Burada asıl olan kaybetmemekti. Biz kaybettik. Diğeri detaydır” dedi.
Bu arada antrenmanda futbolcuların bir hayli moralsiz oldukları gözlendi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.