Depetris’e yakın markaj

Depetris’e yakın markaj

Samsun, transfer harekatına start verdi. Karadeniz ekibi, Rize’nin 24 yaşındaki forveti için nabız yokluyor.

Bu sezon gol yollarındaki yaşadığı sıkıntı nedeniyle küme düşme korkusu yaşayan Samsunspor, gelecek sezon için arayışlarını sürdürüyor. Kongre öncesi transfer çalışmasına başlayan kırmızı-beyazlı ekip son olarak, Çaykur Rize’nin Arjantinli golcüsü Depetris’e göz dikti.

Mavi yeşilli takımda bu sezon 13 maçta 6 gol, 3 asist yapan Tangocuyu yakın markaja alan Karadeniz ekibinin, önümüzdeki günlerde harekete geçeceği öğrenildi. Abdülkadir Özgen’in tekrardan Sivas’a dönmesinin ardından bu transfere iyice yönelen Samsun, elini çabuk tutmak istiyor.

Süper Lig’e çıkmasından sonra forvete Holosko gibi birçok önemli ismi düşünen Çaykur Rize’nin, yabancı kontenjanını açmak için Depetris’i kiralama yoluna gideceği öğrenildi.

DEFANSA TAKVİYE ÇALIŞMASI

2016’YA kadar mavi-yeşilli ekiple, sözleşmesi bulunan golcü oyuncunun transferi Samsunspor’a gerçekleşirse kırmızı beyazlı ekip, hemen savunmaya takviye yapacak. Defans bloğunda Kere ve Cemil Adıcan ikilisinden biriyle yollarını ayırmayı düşünen Samsunspor, bu mevkiye de Süper Lig’de kendini kanıtlamış bir oyuncu almak için plan yapıyor.

CAN ÜSTEL/AMKSPOR

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.