Derbi deplasmanlarına taraftar alınmayacak!

Derbi deplasmanlarına taraftar alınmayacak!

Süper Lig'de yarın oynanacak Beşiktaş ile Fenerbahçe derbi maçı dahil bundan sonra 4 büyüklerin derbi maçlarına deplasman takımlarının taraftarları stada alınmayacak...

Süper Lig'in bu sezonki ilk derbisi Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşmasında sarı lacivertli taraftarlar tribündeki yerlerini alamayacak... Yarınki derbi maçla birlikte başlayacak olan bu uygulamanın 4 büyükler arasında bu sezonun tamamında uygulanacağı ve Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ile Trabzonspor'un aralarındaki maçlarda rakip takım taraftarlarının deplasmanlara alınmayacağı konusunda prensipte anlaşıldı.

İki kulübün yetkilileri güvenlik önlemleri hakkında yaptıkları toplantı sonrası Fenerbahçe taraftarının Fi-Yapı İnönü Stadı'na alınmaması kararına varıldı. Kulüpler Birliği toplantısında konunun tartışıldıktan sonra diğer derbiler için de aynı kararın uygulanıp uygulanmayacağı kararı verilecek. Türkiye Futbol Federasyonu'nun konuyla ilgili resmi açıklamayı yakında yapacağı söylendi.

Öte yandan bugün satışa sunulan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin biletleri Fenerbahçe taraftarlarınca kısa sürede satın alınmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.