Derepazarıspor faturayı futbolculara kesti

Derepazarıspor faturayı futbolculara kesti

Rize Amatör takımlarından Derepazarıspor'da futbolcular, ligin bitimiyle birlikte kulüpten paralarını alamamalarının mağduriyetini yaşıyorlar.

Rize 1. Amatör Küme Liginde mücadele eden ve ligin son maçında Fındıklıspor ile berabere kalarak Play-Off şansını rakibine kaptıran Derepazarıspor’da, başarısızlığın faturası futbolculara kesildi.

Kulüp Başkanlığını Derepazarı Belediye Başkanı ve yeni dönem için de bağımsız aday olan Şaban Kalça’nın yürüttüğü Derepazarıspor’da futbolcular, sezon başında verilen sözlerin lig bitimiyle birlikte yerine getirilmediklerini iddia ettiler.,

Oynadıkları son 6 maçın parasını alamadıkları ve takımın Play-Off Ligine yükselememesinden dolayı Kulüp Kaptanı Rızvan Demirel’in oynanan Fındıklıspor maçının ardından futbolculara, “Şimdi para isteyin bakalım kim verecek” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Sezon başında ve devre arasında ciddi transferler yapan ve futbolcularla maç başı 150 ile 200 lira arasında değişen fiyatlarda anlaşma sağlayan Derepazarıspor Yönetiminin, son 6 maç parasını bilerek beklettiği ve futbolculara “Play-Off’a çıkın paranızı alın” denildiği iddia ediliyor.

Kulüp Kaptanı Rızvan Demirel’in 2 aydır kendilerini “Para yok, alacağımız var ama alamıyoruz” şeklinde oyaladığını ve son maçın ardından da “Şimdi para isteyin bakalım kim verecek” şeklinde konuştuğunu iddia eden futbolcular, yetkililerin telefonlara da bakmadıklarını belirttiler.

Sezon başında verilen sözlerin tutulmasını isteyen futbolcular; “Biz sahada elimizden geleni yaptık ama olmadı. Sahada alın terimizi döktük. Emeğimiz var takıma ve en önemlisi hakkımız var. Sezon başında konuşulanların yerine getirilmesini diliyoruz. Sadaka istemiyoruz. Söz verilen ve alnımızın terinin karşılığını istiyoruz” şeklinde konuştular.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.