Düellonun galibi Mersin: 3-5

Düellonun galibi Mersin: 3-5

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında gol düellosu şeklinde geçen maçta Mersin İdmanyurdu, deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 5-3 yendi.

Karabük'te düelloyu Mersin kazandı!.. Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanan ve gol düellosu şeklinde geçen maçta Kardemir Karabükspor'a konuk olan Mersin İdmanyurdu, rakibini 5-3 yendi.

Karabük'te oynanan maça ev sahibi ekip çok hızlı başlarken, 3. dakikada İlhan Parlak ve 10. dakikada Bilal Kısa'nın golleriyle 2-0 öne geçen taraftı. Mersin İdmanyurdu'nın bu gollere cevabı ise Mortiz'den gedi. Moritz 16. dakikada serbest vuruştan attığı golle farkı bire indirdi. 2-1 Bu golden 7 dakika sonra ise sahne alan Cernat attığı nefis golle skoru 3-1'e taşırken, 25. dakikada Moritz yine serbest vuruştan kaydettiği golle skoru 3-2'ye getirdi ve maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda ise oynunun hakimi Mersin'di.

Konuk ekip baskılı oynadığı ikinci yarıda 55. dakikada Beto, 87. dakikada Ben Yahia ve 90. dakikada Nduka'nın attığı gollerle maçı 5-3 kazandı. Karabükspor'da 86. dakikada rakibini düşürerek penaltıya sebeb olan Deumi kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Bu sonucun ardından Mersin İdmanyurdu puanını 26'ya yükseltirken, Karabükspor 12 puanda kaldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.