"Ekip Ruhunu Sürdürmek İstiyoruz"

"Ekip Ruhunu Sürdürmek İstiyoruz"

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da, kulüp başkanı Metin Kalkavan, ilk yarıda yakaladıkları ekip ruhunu ikinci yarıda da sürdürmek istediklerini söyledi.

Kalkavan, yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında herkesin üzerine düşen görevi yerine getirdiğini belirterek, ''Ligin ilk yarısında iyi işler yaptık. Bunda, yakaladığımız birlikteliğin çok önemli payı var. Sahada olan veya olmayan oyuncularımız görevlerini fazlasıyla yerine getirdi. Devre arasında takımdan ayrılan futbolcularımız dahi son dakikaya kadar mücadele etti. Malzemecisinden idarecisine kadar herkes çok önemli katkı sağladı'' dedi.

Transfer çalışmalarında çok dikkatli davrandıklarını ifade eden Kalkavan, ''Eksiklerin giderilmesi noktasında gerekli girişimleri yapıyoruz. Nokta atışıyla adrese teslim oyunculara ihtiyaç var. Bu anlamda Ramazan ve Fahri'yi kadromuza kattık. Bir iki transferi daha en kısa sürede gerçekleştireceğiz'' diye konuştu.

Sezon sonunda Süper Lig'e çıkacaklarına tüm kalbiyle inandığını vurgulayan Kalkavan, şunları söyledi: ''Ligin ikinci yarısında işimiz ilk yarıdan daha da zor olacak. Ancak ilk yarıda yakaladığımız ekip ruhunu ikinci yarıda da sürdürmek istiyoruz. O samimiyeti, birlik, beraberlik ve ekip ruhunu, aidiyet duygusunu sürdürüp yapılan ve yapılacak takviyelerle bu sezon sonunda hedefimize ulaşacağız. Yeter ki bu hava ve düzen bozulmasın. Terslikler ve beklenmeyen şanssızlıklar, sıkıntılar yaşamayalım. Bunun için de Rize halkına ve taraftara büyük görev düşüyor.''


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.