Emre Tali beşiktaş'a gittiğim için çok mutluyun

Emre Tali beşiktaş'a gittiğim için çok mutluyun

Beşiktaş'a transfer olan genç oyuncu Emre Tali, Rizespor'a vefa borcu olduğunu ifade ettiği açıklamasında şunları kaydetti:

Beşiktaş, Rizespor'dan genç kaleci Emre Tali'yi 3 yıllığına renklerine bağladı.Emre ise yaptığı açıklamada kendisini genç yaşta takıma kazandırdıkları ve güvendikleri için Rizespor'a bir vefa borcu olduğunu ifade etti.
Transferi ile ilgili bir basın toplantısı yapan genç kaleci Emre Tali, kendisini genç yaşta takıma kazandırdıkları ve güvendikleri için Rizespor'a bir vefa borcu olduğunu belirterek, "Burada yetiştim ama şimdi Beşiktaş Kulübü'ne gidiyorum. Siyah-Beyazlı takım formasını uzun yıllar giymek istiyorum. Benim memleketimin takımı olan Çaykur Rizespor her zaman desteklediğim bir takım olacak. Şu an tek düşüncem yeni kulübümde başarılar kazanmak. Beşiktaş gibi büyük bir camiaya transfer olduğum için çok mutluyum" dedi.

Beşiktaş Kulübü ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladığını belirten genç oyuncu Tali, "Geçtiğimiz sezondan bu yana Beşiktaş Kulübü beni istiyordu. Görüşmeler yapılmıştı. Son bir aydır bu görüşmeler daha ciddi olmaya başladı ve sonunda da beklediğimiz transfer gerçekleşti. Bu transferin gerçekleşmesinde Tamer Kıran ve Ahmet Kavalcı'nın büyük emekleri var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.