Engin korukur'dan fikstür yorumu önümüzdeki 5 hafta çok önemli

Engin korukur'dan fikstür yorumu önümüzdeki 5 hafta çok önemli

Lige verilen aradan sonra art arda 5 maçın 2’sini içeride 3’nü dışarıda oynayacak olan Rizespor bu sınavlardan en az 12 puan çıkarmayı hedefliyor.

Çaykur Rizespor, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan sonra ligde üst üste oynayacağı 5 kritik maçı düşünmeye başladı. Üstelik bu 5 maçın 3’ü dışarıda.  Aradan sonra evinde TKİ Linyit’i konuk edecek olan Yeşil-Mavililer daha sonra sırasıyla Göztepe ile deplasmanda karşılaştıktan sonra evinde Samsunspor’u konuk edecek. Rizespor art arda oynayacağı 5 maçlık serinin son 2 karşılaşmasında ise deplasmanda önce Bolu ardından da Kartal ile kozlarını paylaşacak. Teknik direktör Engin Korukır, 5 maçlık seride fikstür olarak dezavantajlarının olduğunu söyledi.
 
HER MAÇ ZOR
Lig’de her maçın çok zor geçeceğini ifade eden teknik direktör Engin Korukır, “İçeride ve dışarıda her maçın önemi ayrı. Biz önümüzdeki maça bıkıyoruz. Aradan sonra TKİ Linyit ile oynayacağız. Bu maçı final olarak görüyoruz.  Bu maçı kazanıp bir sonraki maça bakacağız. Bu 5 karşılaşmadan alacağımız 12 puan bizi çok iyi yere taşıyabilir. Bu yüzden önümüzdeki 5 maçtan en az kayıpla ayrılmalıyız. Eğer bu maçlarda hedeflediğimiz puanlara ulaşırsak iyi bir avantaj yakalamış oluruz. Bu seriyi yapmak zorundayız” diye konuştu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.