Federasyonun kararı Rizespor'u zora soktu

Federasyonun kararı Rizespor'u zora soktu

Çaykur Rizespor`da oynanacak olan zorlu Göztepe, Elazığ ve Kasımpaşaspor maçı programları için itiraz yapılırken federasyondan gelen red cevabı yine isyan ettirdi.

ADETA EZİYET

Geçtiğimiz sezonlarda federasyonun sergilediği tutum hakemlerin yanlı kararları ve bu sezonda çiftte standartla devam ediyor. Yeşil mavili ekip önünde bulunan Cumartesi günü oynayacağı Göztepe maçının ardından Çarşamba günü Elazığspor deplasmanına gidecek ve Çarşamba akşamı  uçak olmadığı için Elazığda kalarak Perşembe günü aktarmalı olarak Rize’ye dönecek. Ardından sadece bir günlük dinlenmenin ardından direk olarak Cumartesi akşamı Kasımpaşaspor maçına çıkacak. Kasımpaşaspor maçının ardından ise 15 günlük aranın bulunmasına rağmen maçın Pazar gününe alınması yönünde federasyona iletilen talep red edildi.

 ÇİFTE STANDART

Yeşil mavili ekip bu zorlu fikstürde hemde maçların ardından 15 günlük bir aranın olmasına rağmen takımın Elazığ deplasmandan döndükten sonra bırakına antrenman yapmayı sadece bir günlük dinlenme zamanı olması Kalpar’ıda çileden çıkardı. Ligin ilk haftasında ise Konyaspor ile deplasmanda karşılaşan Kasımpaşasporun uçak olmaması nedeniyle 20:00’da olan maç saatini 18’de oynamak istemesi talebine olumlu yanıt vererek maçın o saatte oynanmasını sağlayan federasyon aynı başvuruyu yapan Rizesporun durumunu olumsuz gördü. Bu karar oldukça tepki görmesine rağmen yönetimin sessiz kalması Federasyonda bulunan Rize’lilerin hala hiçbir ağırlık gösterememeside oldukça yadırgandı.

Selman KUTLU

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.