Fenerbahçe'yi şampiyon yapanlar karşı karşıya

Fenerbahçe'yi şampiyon yapanlar karşı karşıya

PTT 1.Lig'de oynanacak Ç.Rizespor - Boluspor mücadelesi ilginç bir buluşmaya sahne olacak.


PTT 1.Lig'de 23.hafta bugün (23 Şubat) oynanacak iki maçla başlayacak.

Rize Stadı'nda oynanacak mücadelede zirve yarışını sürdüren iki takım; Çaykur Rizespor ve Boluspor birbirlerine rakip olacak. Bu zorlu maç ilginç bir buluşmaya da sahne olacak.

2000-2001 sezonunda Fenerbahçe'nin başına geçen ve sezon sonunda Sarı-Lacivertli takımın 4 senelik şampiyonluk hasretini sona erdiren Mustafa Denizli ve o dönemdeki yardımcısı Oğuz Çetin, bu akşam Rize'de karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe çatısı altında 1.5 sezon beraber çalışan ikilinin yolları 2001-2002 sezonunda ayrılmıştı. Mustafa Denizli, Manisaspor, İran Ligi ve Beşiktaş deneyimlerinden sonra bu sezonun devre arasında Ç.Rizespor ile anlaştı.

Mustafa Denizli'nin Fenerbahçe'den ayrılmasından sonra önce Werner Lornat'ın yardımcılığını yapan, daha sonra Alman hocanın ayrılmasının hemen ardından takımın başına geçen Oğuz Çetin'in Fenerbahçe'de teknik direktörlük kariyeri kısa sürmüştü. Kayserispor, Gençlerbirliği ve Diyarbakırspor'da da görev yapan Oğuz Çetin, aralık ayında Boluspor ile anlaşmıştı.

Oğuz Çetin, Boluspor'un başında çıktığı 9 lig maçında 5 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet  yaşadı. Mustafa Denizli ise Rizespor'un başında çıktığı 5 maçta 3 galibiyet alırken, rakipleri karşısında 2 kez sahadan boynu bükük ayrıldı.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.