Ferah:'Taraftarlarımızın Katkısı Var Ama...'

Ferah:'Taraftarlarımızın Katkısı Var Ama...'

PTT 1. Lig'de üçüncü sırada bulunan Ç.Rizespor'da Basın Sözcüsü Aykut Ferah, son haftalarda taraftarın takıma katkısının çok fazla olduğunu ancak bunun yetmediğini söyledi.

Ferah yaptığı açıklamada, son iki iç saha maçında 6 puan almayı başardıklarını belirterek, ''Samsunspor maçında aldığımız 4-0'lık mağlubiyetinin ardından takımın gerçek gücünü göstermeliydik. Boluspor ve Kartalspor maçlarında aldığımız galibiyetler üst sıralarda kalmamızı sağladı. Bu çıkışı devam ettirip kendimize ilk iki içerisinde yer bulma gayretindeyiz. Bunu başaracak gücümüz ve inancımız var'' dedi.

Son haftalardaki galibiyetlerde taraftarın önemli rolü olduğunu ifade eden Ferah, ''Taraftarımız ihtiyaç duyduğumuz anlarda bizi yalnız bırakmadı. Takıma 90 dakika destek vererek, mücadele gücümüzü yüksek tutmamızı sağladılar. Son haftalarda taraftarımızın katkısı çok fazla ancak yetmez. Onlardan her maç artarak lig boyunca takıma destek olmalarını istiyoruz. Ligde kolay maç yok. Bunun için taraftarlarımız her maç 90 dakika futbolcularımızın yanında olsunlar'' diye konuştu.

Ferah, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Denizlispor maçı hazırlıklarına yarından itibaren başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.