Gafur Bayrak Güven Tazeledi

Gafur Bayrak Güven Tazeledi

Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olağan genel kurulu ASKF salonunda yapıldı. Tek liste ile yapılan seçimde 71 üye katıldı.

          Divan Başkanlığını Onursal Başkan Sedat Toprak’ın  divan başkan yardımcılığını Hızır Feyiz,Üyeliklerini Hüseyin Kalafatoğlu ve Rahmi Aslan’ın yaptığı toplantıda;  Faaliyet raporu Gafur Bayrak tarafından okundu.

 Konfederasyonun 30.kuruluşunda yapılan etkinlikler ve Rize ASKF’nin 25. kuruluş yıldönümü etkinlikleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.   Ekrem Orhon Sahasının Gençlik merkezi yapılacak olması münasebetiyle  merkezdeki saha sorunun çözümünde Rize belediye başkanı Halil Bakırcı’nın çözüm aşamasında yaptığı arsa katkısından ve diğer katkılarından dolayı teşekkür etti.
          Kulüplerin lisans işlemlerinin bizzat federasyon tarafından  Futbol Federasyonu Trabzon Bölge müdürlüğünde yaptırıldığını Ve bu yıl başlanan vize ve filiz lisansların artık Rize ASKF’den
yapılacağını,  Kendi dönemlerinde başlayan bal ligi takımlarını takıp ettiklerini,  İlimizde yapılan Resmi müsabakalar sonunda şampiyon olan takımlara kupalarının takdim edildiği,  Ayrıca 30’un üzerinde yapılan turnuvada dereceye giren bütün takımlara hediyelerinin verildiğini anlattı.
  Tek liste ile yapılan seçimde;

Genel başkanlığa Yeniden Gafur Bayrak,Genel sekreterliğe Yaşar Kapsar, Yönetim kurulu üyeliklerine Sadullah Köse, Osman Sarımehmet,Hızır Karabacak,Alaattin Taşkıran, Salih Küçükaydın,H.Avni Terzi, Y.Ziya Şerifoğlu,Yaşar Karagöz ve Hüseyin Özkan . Denetleme kuruluna;Ziya Aksoy,Mustafa Yıldız Toptan,Rüstem Karafazlıoğlu, Onur kuruluna ; Sedat Toprak,Hüseyin Kalafatoğlu,Menderes Eyüboğlu, ÜST KURUL’a Sedat Toprak,Gafur Bayrak,Yaşar Kapsar ve Bilal Karafazlıoğlu seçildiler.









Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.