Galatasaray samsun'da coşkuyla karşılandı

Galatasaray samsun'da coşkuyla karşılandı

Sarı-kırmızılı kafile samsun havaalanı'nda taraftarlaca çiçek ve meşalelerle karşılandı

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, hava yoluyla Samsun'a gelerek karayoluyla Ordu'ya hareket etti. Sarı-kırmızılı kafile Samsun'da havaalanı çıkışı sırasında taraftarlarca coşkuyla karşılandı.
Cuma günü Orduspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde Ordu'ya gitmek için yola çıkan Galatarasay'ın tarifeli uçağı Samsun-Çarşamba Uluslararası Havaalanı'na saat 15.20 sıralarında indi. Ultra Aslan taraftar grubu tarafından çiçekler ve meşalelerle karşılanan Galatasaray'a, taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu. Havaalanından ilk çıkan teknik direktör Fatih Terim, sevdiği takımı tekerlekli sandalyede karşılayan Çağatay Çakır'ın yanına gitti ve öperek çiçeğini kabul etti. Çevik kuvvetin koruması altında
oyuncular, taraftarların yaptığı tezahürat ve yaktığı meşalelerin arasından otobüse bindi. Takımın otobüse binmesinin ardından engelli Kenan Aytan, teknik direktör Fatih Terim ile fotoğraf çektirmek istedi. Israrlarına dayanamayan Terim, otobüsün merdivenlerine oturarak engelli Aytan ile fotoğraf çektirdi. Otobüs, taraftarların coşkusu arasından karayoluyla Ordu'ya hareket etti.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.