Gaziantep BB, Rize'yi farklı geçti..

Gaziantep BB, Rize'yi farklı geçti..

Bank Asya 1. Lig'de 18. haftanın kapanış maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Çaykur Rizespor'u 3-0 mağlup etti..

1. Ligde 18. haftanın kapanış maçında Çaykur Rizespor, deplasmandaki Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçından sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a da farklı mağlup olmaktan kurtulamadı. Yeşil Mavililer son iki deplasman karşılaşmasında gol dahi atamazken 6 golü filelerinde gördü.

Bank Asya 1. Ligde son iki sezondur Gaziantep'te oynanan karşılaşmaları aynı skorla 3-0 kaybeden Çaykur Rizespor bir kez daha aynı akıbeti yaşayarak Antep'te yine 3-0'lık farklı mağlubiyeti tattı. Karla kaplı zeminde oynanan karşılaşmada Kaleci Ramazan ilk goldeki büyük hatasıyla mağlubiyette başrolde idi.

Karşılaşmada Gaziantep ekibine üç puanı getiren golleri 8 ve 60. dakikalarda Ramazan, 24. dakikada ise Serdar kaydetti. Çaykur Rizespor bu sonucun ardından ligde bir basamak daha gerileyerek Boluspor'un ardından 18. haftayı averajla 5. sırada tamamladı.

Yeşil Mavililer gelecek hafta Adanaspor ile Rize'de karşılaşacak. Rizespor önünde 3 puana ulaşan ve puanını 25'e yükselterek ligde 9. sıraya yükselen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ise İstanbul Güngörenspor deplasmanına gidecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.