Gekas ülkesine geri döndü

Gekas ülkesine geri döndü

Samsunspor'un Yunan golcüsü Theofanis Gekas, ülkesine geri döndü.

Samsunspor'un Yunan golcüsü Theofanis Gekas, ülkesine geri döndü. Yarım sezon için anlaşılan Gekas, sakatlığı nedeniyle yönetimin de izniyle kulüpten ayrılarak, tedavi için ülkesine gitti.

Samsunspor'un devre arasında Alman ikinci lig takımlarından Eintracht Frankfurt'tan transfer ettiği Yunanlı golcü Theofanis Gekas, ülkesine geri döndü. 650 bin Euro'ya kırmızı beyazlılar ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlayan ve Türkiye'de forma giyen ilk Yunan oyuncu olma özelliğini de taşıyan Gekas, 11 maçta attığı 9 golle ve yaptığı bir asistle taraftarın sevgilisi oldu. Ligin 31. haftasında deplasmandaki Kayserispor maçında sakatlanan ve sol diz yan bağlarında esneme ve ödem oluşan tecrübeli golcü, sahalaradan 2 hafta uzak kalacak olması nedeniyle yönetimle de görüşüp ülkesine döndü. Ligin bitmesine 3 hafta kalması nedeniyle de kırmızı beyazlı yönetim, Gekas'ın gidişine izin verdi. Milli takım doktorlarına tedavi olacak olan Gekas'ın, Haziran ayında yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda milli takım kadrosunda yer alacağı için kendisini de riske etmek istemediği belirtildi.
GİDİŞİ SOSYAL MEDYADA DA BÜYÜK YANKI BULDU

Teknik direktör Mesut Bakkal'ın da Fenerbahçe kupa maçının ardından yaptığı açıklamada, Gekas'ın ülkesine gittiğini ve geri dönmeyeceğini söylemesi üzerine Samsunsporlu taraftar büyük üzüntü yaşadı. Takıma geldiği ilk günden itibaren taraftarlarla iyi bir uyum sağlayan Gekas'ın gidişi, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Kırmızı beyazlı taraftarlar Gekas'ın gidişine sosyal medyadan yaptıkları yorumlarla üzüntülerini dile getirerek, "Güle güle yabancı damat", "Seni sevdik ve de seveceğiz", "Teşekkürler Theofanis Gekas" gibi yorumlar yaparak tecrübeli golcüye olan sevgilerini dile getirdi.


Yarım sezon için Samsunspor'dan 650 bin Euro alan Gekas'ın, takımın ligde kalması halinde de 300 bin Euro daha alacağı belirtildi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.