Gelenler, gidenleri arattı

Gelenler, gidenleri arattı

Zirve yarışının uzağında kalan Trabzonspor'dan geçen sezon sonunda ayrılan oyuncular, toplamda gelen oyunculardan daha fazla gol kaydettiler

Bordo-mavili takım ile yolları ayrılan Jaja (Al Ahli) 10, Umut (Toulouse) 9, Yattara (Al Shabab) 3, Selçuk (Galatasaray) 2, Egemen (Beşiktaş) 1, Engin Baytar (Galatasaray) 1 ve Ceyhun Gülselam (Galatasaray) 1 gol olmak üzere geçen sezon ilk 25 hafta sonunda toplam 27 gol kaydederken, gelen oyunculardan Halil 4, Olcan 3, Henrique 2, Cech 1, Celustka 1 ve Volkan Şen 1 olmak üzere 12 gol atabildiler.

Gelen futbolculardan Adrian, Aykut ve Zokora gol kaydedemezken, sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulamayan Barış Özbek ile Vittek’in yanı sıra genç oyuncu Sercan da gol bulamayan diğer isimler oldular.

TAKIMI BURAK SIRTLADI

Orta alan ve forvete yapılan transferlerin gole katkısı fazla olmazken, golcü oyuncu Burak Yılmaz ise takımın gol yükünü çekmeye çalıştı.

Bordo-mavili takımda giden oyuncular 27 gol atarken, Burak Yılmaz ise 25’inci hafta sonunda 25 gol kaydederek, takımının gol problemi göğüslemeye çalıştı.

8 GOL DAHA AZ ATTI

Trabzonspor, ilk 25 haftalara bakıldığında bu sezon geçen sezona göre daha az gol attı. Bordo-mavililer, geçen sezon aynı hafta sonunda rakip fileleri 52 kez havalandırırken, bu sezon ise 44 gol kaydetti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.