Genç Müsiad`dan Ç.Rize`ye destek

Genç Müsiad`dan Ç.Rize`ye destek

Genç Müsiad Rize Şubesi zorlu Samsunspor ve Türkiye Kupası maçı öncesi Ç.Rizespor`a Destek Ziyaretinde bulundu.

Haftasonu evinde ağırlayacağı Samsunspor ile Haftaiçi Diyarbakır B.B.Spor ile Karşılacak olan Çaykur Rizespor`a destek amaçlı ziyarette bulunan Genç Müsiad Rize Şubesi futbolcular ve teknik ekip`den Ç.Rizespor hakkında bilgiler aldılar.
 Futbol Şube Sorumlusu Mustafa BALTACI ile yapılan söyleyişide Baltacı:" Rizespor`umuz İyidere`den Kemalpaşa`ya kadar destek gören bir takım. Ç.Rizespor`umuza her zaman destek olmalıyız. Taraftarlar, Sivil Toplum Kuruluşları, Dernekler ve İş adamlarımız Rizespor`umuzun yanında olmalı. Deplasmanlara gittiğimizde  o bölgede bulunan iş adamları taraftarların maçlara gelip Ç.Rizespor`a destek çıkmalı. Ç.Rizespor daha iyi yerleri hakediyor ve bununda zamanla olacağı inancındayız."
 
Genç Müsiad Rize Şubesi Başkanı Esra ALEMDAROĞLU yaptığı açıklamada : " Ç. Rizespor`umuza maçlarda veya antremanlarda herzaman destek olacaklarını Ç.Rizespor`un başarılarına ortak olacaklarını " söyledi.
 
Teknik ekip ve futbolculara baklava ikramında bulunarak, Genç Müsiad Rize Şube`sinde Ç. Rizespor İle birlikte önümüzdeki haftalarda panel düzenleyeceklerini bildirdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.