Giray Bulak 1 Puana Sevindi!

Giray Bulak 1 Puana Sevindi!

Bank Asya 1. Lig'de golsüz sona eren Çaykur Rizespor-Bucaspor maçı sonrası teknik adamlar açıklamalarda bulundu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Giray Bulak, 0-0 sona eren Bucaspor karşılaşması sonrası açıklamasında bir puana sevinerek "Kazanılan her puan puandır. İki tarafında kazanabileceği mücadelede 3 puan alsak iyi olurdu" dedi. Bulak ayrıca Bucaspor'un altyapı eğitimini iyi almış bir ekip olduğunu ve oyuncularının zamanla üst seviyeye ulaşacağını belirtti.

BULAK: PUAN PUANDIR

Maçın ilk yarısında iyi kenar atakları yaptıklarını ama gol atamadıklarını ifade eden Bulak, ''Rakibimizin de önemli pozisyonları vardı. Onlar da biz de kazanabilirdik. Sonuçta puan puandır. 3 puan alsak elbette daha iyi olurdu. Ama kazanamadığınız yerde kaybetmeyeceksiniz'' diye konuştu.

ÇOK GOL YİYEN BİR EKİP OLDUĞUMUZDAN HÜCUMA AĞIRLIK VEREMİYORUZ

Bulak, futbolcularının oyun anlayışından memnun olduğunu kaydederek, sözlerini şöyle tamamladı: ''Daha iyi olacağız. Özellikle Bikoko, en çok gol atan futbolcumuz olmasına rağmen son haftalarda istediğimiz seviyede değil. Daha faydalı olması lazım. Sorunlarını aşmaya çalışacağız. Maçın ikinci yarısında defansa ağırlık verdik ve rakibin hatalarını değerlendirmek istedik. Çok gol yiyen bir takım olduğumuz için hücuma yeteri kadar ağırlık veremiyoruz.''

Bulak açıklamasında, "Rakibimiz bizimle berabere kaldı. Kendilerini tebrik ediyorum. Bir de taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Bugün bize destek verdiler. Biz taktiksel anlamda hep gelişkin oynamaya çalıştık. İlk yarı Cenk ve Jallow ile ikinci yarı Jallow, Cenk ve Erkan ile ataklar yaptık ama maalesef içeride çok bulunup, risk alıp golü bulamadık. Bugün benim oyuncularım kendisini ortaya koyarak oynadı. Kazanamadılar ama artık takımda bir ahenk ve uyum var" dedi.

KALECİ RAMAZAN VE MURAT'TAN AÇIKLAMALAR...

Çaykur Rizesspor'un kalecisi Ramazan, yaptığı açıklamada iç saha başarısızlığının kendilerini strese soktuğunu belirterek, "Evimizde kaybetmeye devam ediyoruz. İster istemez bu bizi strese sokuyor. Gol yemedik ama bugün de gol atmamız gerekiyordu" derken, Murat ise "Bugün Bucaspor'da kazanabilirdi. Bizde kazanabilirdik. Maç ortada geçti. İlk yarı biz atak yaptık. İkinci yarı oyunu kendi sahamızda kabul edip kontrataklarla çıkmaya çalıştık. İyi yönden bakmak gerekirse bu hafta gol yemedik" diye konuştu.

BUCASPOR CEPHESİ

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise galibiyeti hak edenin kendileri olduğunu savunarak, ''Net gol pozisyonlarımız vardı. Çeşitli nedenlerle sezon başında takımda olan ve ilk 11'de oynayan 9 oyuncumuz bugün yoktu. Altyapıdan 9 oyuncu ile mücadele ettik'' dedi. Karafırtınalar, ilk 6'ya kalacaklarına inandığını söyledi.

Bucaspor'un kale bekçisi Ömer ise yaptığı açıklamada, "Buraya en kötü beraberlik sloganı ile gelmiştik. Yenmek istiyorduk. Ama yenmek için fazla risk almadık. Pirince giderken eldeki bulgurdan olmak istemedik" şeklinde konuştu.

Ekrem ise açıklamasında, "Galibiyet için gelmiştik. Çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Bir puan deplasmanda iyidir. Bir puan için mutluyuz" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.