Giray Bulak Rize’de

Giray Bulak Rize’de

Ç.Rizespor’un yeni teknik direktörü Giray Bulak ayağının tozuyla geldiği Rize’de ilk olarak Rize Antrönerler derneğini ziyaret etti

Kendisini burada başkan Bilal Karafazlıoğlu ve yönetim kurulu ile Rize de görev alan antrenörler karşıladı.

Başkan Bilal Karafazlıoğlu Giray Bulak’ın Rize’de başarılı olacağına inandığını dile getirerek yardımcılarını Rize den Sinan Durmuş ve Besim  Koçal olarak seçmesi bizleri son derece mutlu etti kendisinin başarılı olacağına inancımız tamdır dedi.

Ç.Rizespor un yeni teknik direktörü Giray Bulak ise ben ne kadar Trabzonlu ise o kadar da Rizeliyim bu takım süper lige yakışıyor ve hak ediyor burada bunu başarmak için gayret göstereceğim Trabzon’dan Rize’ye maç izlemeye gelen olmaz ama Rize’den Trabzon’a maç izlemeye gelen çok olur bu bile futbola verilen değeri gösteriyor el birliği içinde Rizespor u hak ettiği yere çıkaracağımıza inanıyorum dedi.



 Rize de mutlu ve huzurlu bir çalışma ortamı bulacağını söyleyen Bulak “ Rizespor tesisleri Türkiye de belki 5 takim da bile yok, futboldan hiç uzak kalmadım, futbolda Bal liginden tutun süper lige kadar her takımı takıp ediyordum.  Rizespor iddialı bir ekip, Rize siyasette nasıl iddialıysa ligde de iddialı, şu an belki 6 sırada gözüküyoruz ancak Rizespor takımı daha iyi yerlere laiktir” dedi.

FUTBOLCULAR ACI ÇEKECEK

-6 incilikten daha yukarılara çıkacaklarını söyleyen Teknik Direktör Giray Bulak” Futbolcular belki acı çekecek, belki daha çok yorulacak, daha çok enerji harcayacaklar ancak daha yukarılara çıkacaklar. Rize ve Trabzon futbol yatağı, başarı beklemek bunların hakkı, bizde başarıyı yakalamak için buradayız ve tüm gücümüzle başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.



 EKSİKLERİ GİDERECEĞİZ

-9 Maçtır kazanamayan Rizespor un Kasımpaşa karşısında oynadığı futboldan çok mutlu olmadığını söyleyen Teknik Direktör Giray Bulak “ Gollerden sonra savunmada hatalar yaptık. Tabii ki oyunun stresi var. Ancak futbolcuların kenetlenmiş olduğunu gördüm. Başarıya susamışlardı. Takım içinde zaman, zaman kopukluklar oldu. Kasımpaşa güçlü bir ekip ve ligde ikinci sırada yer alıyor, orada alınan galibiyet önemli idi, daha iyi şeyler yapmak zorundayız” dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.