Göztepe karşısında hedef galibiyet

Göztepe karşısında hedef galibiyet

Bank Asya 1. Lig`de mücadele eden Çaykur Rizespor`un basın sözcüsü Aykut Ferah, Göztepe maçında bu sezon sahalarındaki ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

Ferah, yaptığı açıklamada, sezona kendi sahalarında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor beraberliği ile başladıklarını anımsatarak, ``İç saha maçları çok önemli. Hedefimiz için iç saha maçlarını en az kayıpla atlatmak zorundayız`` dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında kaybettikleri iki puanı bir anlamda deplasmandaki Adanaspor galibiyeti ile telafi ettiklerini ifade eden Ferah, ``Sezonun ilk iki hafta sonunda zorlu geçeceği net olarak görüldü. Takımlar birbirlerine çok yakın güçte. Sahada güçlü olan, ayakta kalmayı başaran ve 90 dakika mücadele eden ekipler maç sonunda istediğini alıyor. Biz de futbolcu arkadaşlarımızın azmini ve mücadelesini biliyoruz. İlk iki maçtaki maç tempoları ve istekleri bizi ve taraftarı fazlasıyla memnun etti`` diye konuştu.

    Hafta sonu kendi sahalarında Göztepe ile karşılaşacaklarını kaydeden Ferah, şöyle devam etti:
``Göztepe, taraftarı ve yeni kurduğu güçlü kadrosu ile bu lige renk katan ve hedefi olan bir ekip. İlk iki haftada istedikleri sonuçları alamadılar. Biz de iç sahada ilk maçımızda iki puan kaybettik. Göztepe maçında bu sezon sahamızdaki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Her iki ekip için de zor maç olacağını biliyoruz. Ancak taraftarımızın desteği ile 90 dakika sonunda kazanan taraf olmak için çalışacağız.``

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.