Göztepe Maçını Dayak Yiyerek Kaybettik

Göztepe Maçını Dayak Yiyerek Kaybettik

Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, İzmir`de oynadıkları ve 1-0 kaybettikleri Göztepe karşılaşmasının kendisinin Başkanlık döneminde gördüğü dayak yiyerek bir takım nasıl mağlup olur karşılaşması olduğunu vurgulayarak, o maçı yöneten Mustafa İlker Çoşkun`u eleştirdi.

PTT 1.Lig beşinci haftasında oynanan Ç.Rizespor – Samsunspor maçı sonrası bir dizi açıklamalarda bulunan Kalkavan, “ Bir önceki maç olan Göztepe karşılaşmasını ayrı tutuyorum, onun için o maçın değerlendirmesine girmeyeceğim, bu akşam oynadıkları Samsunspor maçının hakemi orda düdük çalsaydı, Göztepe takımı en az sekiz kişi ile sahada kalırdı” dedi.

Ç.Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, Samsunspor maçı için şunları söyledi:

“İkinci Devre Gerçek Kimliğimizle Oynadık”

“Bu akşam ilk devre kötü oynadık. Maçın ikinci devresinde oyuncularımız topu yere indirdi, toparladık. Geçen hafta alınan yenilgi sebebiyle oyuncularda özellikle ilk devre bir stres meydana geldi. Bunun yanında hocamız takımda bazı oyuncu rotasyonuna gitti, şampiyonluğa gidiyorsan bazı maçları çok iyi oynamasan da üç puan ile ayrılmasını bileceksin. Bugün ben takımımdan özellikle ikinci devre oynadığı set oyunundan memnunum. Beni memnun eden başka bir olayda geçtiğimiz sezon öne geçtiğimiz maçlarda skoru koruyamamıştık, bu sezon bunu atlattık, ayrıca içerde 3’de 3 yaparak ilk kez iç saha maçlarında iyi bir seri yakaladık. Sezon sonuna kadar evimizde oynadığımız karşılaşmalarda puan kaybetmek istemiyoruz” şeklinde konuştu.

Rakibi Küçümsediniz mi Tokadı Yersiniz !

Başkan Metin Kalkavan, salı günü oynayacakları Diyarbakır BŞB kupa maçı için ;” Futbolda her şey olabilir. Bakınız Orhangazi – İstanbul BŞB kupa maçı. Rakibi küçümsediniz mi futbolda tokattı yersiniz. Ligde oynayacakları Bolu ve Kartal deplasman maçları çok önemli. Hedef ilk 2’de kalmak. İnşallah o maçlara kadar sakat oyuncularımız düzelir, çünkü her bir oyuncumuz bize üst düzey katkı verecek futbolcular, ligde oynayacağımız iki deplasmandan istediğimiz sonuçla dönmek istiyoruz” ifadesini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.