Güneş'ten oyunculara uyarı

Güneş'ten oyunculara uyarı

Teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularını, "Hiçbir maç kolay değildir" diyerek uyardı.

Trabzonspor, ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden Mersin İdmanyurdu karşısında kaza yaşamak istemiyor. Teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularını, "Hiçbir maç kolay değildir" diyerek uyardı.

Spor Toto Süper Ligi'nde zirveyi ele geçirmek isteyen Trabzonspor, yarın deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçta sıkıntı yaşamak istemiyor. Rakibin ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden biri olduğunu oyuncularına anlatan teknik direktör Güneş, "Hiçbir maç kolay değildir" diyerek uyarıda bulunuyor.

Gelecek hafta oynanacak Inter maçını da düşünen tecrübeli teknik adam, tüm oyuncularından sakatlık konusunda hassas davranmalarını ve en küçük sorunu bile sağlık ekibine bildirmelerini istedi.

ALANZİNHO'NUN AMACI PERFORMANSINI KORUMAK
Trabzonspor'da son dönemdeki performansı ile ideal 11'de kendisine yer açmayı başaran Alanzinho, Mersin İdmanyurdu maçında da görev alması durumunda başarılı bir grafik ortaya koymaya çalışacağını ifade etti. Brezilyalı futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde kimsenin beklemediği bir performans ortaya koyduklarını ifade ederek, "Aslında bu sürpriz değildi. Biz çok çalıştık ve hak ettik. O yüzden o puanları topladık. Şimdi ligde de iyi bir grafiğimiz var. Her iki alanda da başarılı olacağız" diye konuştu.

CEZALAR CAN SIKIYOR, YÖNETİM TARAFTARI UYARIYOR
Trabzonspor'un sürekli olarak taraftarların neden olduğu olaylardan ceza yemesi can sıkmaya başladı. Bu konuda Trabzonspor'a daha az tolerans gösterildiğini düşünen yönetim, kulüp sitesinden sürekli olarak yayınladığı açıklamalarla taraftarları uyarıyor. Yönetim, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi yayınladığı açıklamada da şu görüşlere yer verdi:

"6222 sayılı Sporda düzensizliğin önlenmesine dair kanun ve TFF ile UEFFA Talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmak, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmak kesinlikle yasaktır.

Bunları yapanlar kulübümüze getireceği zararların yanı sıra kendileri de çok ciddi cezalarla karşı karşıya kalacaklardır. Yasalar gereği şike ile ilgili tezahüratlarda bulunmak kesinlikle yasaktır ve çok ciddi cezalar içermektedir.

Tüm taraftarlarımızdan konuya hassasiyet göstermelerini ve takımımızı tüm maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz."


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.