Güneysuspor Dolu Dizgin 5-2

Güneysuspor Dolu Dizgin 5-2

Rize 1. Amatör Küme A Grubunda oynanan karşılaşmada Güneysuspor kendi sahasında karşılaştığı Kalecikspor`u 5 - 2 mağlup etti.

Güneysu ilçe stadyumu`nda oynanan karşılaşmada Güneysuspor geçtiğimiz hafta galip gelen kadrosunu bozmadan sahaya sürerken sadece kırmızı kart cezalısı Selim Karadavut`un yerine genç yetenek Asaf Gür görev aldı.

Maç Öncesi Hakkari Çukurca`da şehit düşen güvenlik güçlerimizin anısına sahaya "Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" yazılı pankartla çıkan Güneysusporlu futbolcular büyük bir vefa örneği sergilerken maç karşılaşma öncesi hakem triosu ve tüm futbolcular saygı duruşunda bulundu.

Karşılaşmanın ilk yarısında Kaleciksporda  ilk hafta alınan mağlubiyetin etkilerinin sürdüğü görülürken Kalecikspor maçın ilk yarısı daha çok beraberliğe razı bir görüntü ortaya koydu. Taraflar İlk 45 dakika boyunca seyir zevki olmayan bir oyun ortaya koyarken dakikalar 43`ü gösterdiğinde Güneysuspor kaptanı Ali Palaç sahneye çıkarak gol perdesini araladı. Sol açıktan Mustafa Keleşoğlu`nun yaptığı ortayı şık bir plase ile filelere gönderen Ali Palaç bu sezonki ilk golüne imza atmış oldu. İlk Yarı Güneysuspor`un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.



2. yarının başlaması ile birlikte Güneysuspor forveti Yaşar Hanedar`ın attığı golle skoru 2-0`a taşıyan Güneysuspor Kalecikspor`un gardını düşürdü. Golden 10 dakika sonra Kalecikspor`un elle oynama  itirazlarına neden olan bir pozisyonda Güneysuspor forveti Yaşar Hanedar kendisinin 2. Takımının 3. golüne imza attı. 3. Golden sonra Kaleciksporlu oyuncular Güneysuspor kalesine yüklenmeye başladı. Kontrataklarla Güneysuspor kalesine gelen Kalecikspor 70. dakikada durumu 3-1`e taşıdı. Skoru azaltma çabasına giren Kalecikspor 75. dakikada Zafer Sofu ve Mustafa Keleş paslaşmasında Mustafa Keleşoğlunun attığı golle skoru 4-1`e taşıdı. Dakikalar 80`i gösterdiğinde soldan gelen ortaya nefis bir kafa vuruşu yapan Güneysuspor forveti Yaşar Hanedar Güneysuspor dına 5. golü atarken maçta Hact Trick yaptı. Maçın uzatma anlarında gelişen Kalecikspor atağında güneysuspor kalesinde 2. golü gördü ve maç 5-2 Güneysuspor lehine bitti.



Bu skorla Güneysuspor ligin 2. haftasında puanını 6`ya çıkarırken Kalecikspor Filizçayspordan sonra Güneysuspor`a da 3 puan kaybederek 0 puanda kaldı.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.