HAKAN MACİT YENİDEN PAZARSPOR DA, ÜÇ TRANSFER DAHA

HAKAN MACİT YENİDEN PAZARSPOR DA, ÜÇ TRANSFER DAHA

Dış transfer çalışmalarına devam eden Pazarspor Hakan Macit, Taner Yıldız ve Oğuzhan Azğar’ı renklerine bağladı. Erzurum kampında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Pazarspor Dış transfer de Pendikspor dan Hakan Macit, Bayrampaşa dan Taner Yıldız ve Derince den Oğuzhan Azğar’ı renklerine bağladı.

 2006 ve 2007 yıllarında Pazarspor forması giyen ve başarılı iki yıl geçiren Hakan Macit yeniden Pazarspor da. Pendikspor, Orduspor, Gaziantep ve Aydınspor formaları da giyen stoper mevkii oyuncusu Hakan Macit, Ptt 1. Ligde 95 müsabaka 4 gol, 2. Ligde 169 müsabaka 12 gol ve 3. Ligde 83 maç 7 gol ile oynamış.

 
Taner; Kasımpaşa İstanbul ve Bayrampaşa takımlarının formasını giyerken 3. Ligde 10, 2. Ligde 31 ve süper ligde 2 müsabakada forma giyinmiş.
 
Oğuzhan Azğar ise Samsun, Akhisar ve derince takımlarında oynamış. 3. Ligde 18, PTT 1. Ligde 3 ve süper ligde 6 müsabaka oynarken ümit milli takımlarında 71 defa milli takım formasını giyinmiş. Üç oyuncuda bu gün itibarı ile Erzurum kampına katılırken yarından itibaren takımla çalışmalara başlayacak.
 
İLK HAZIRLIK MAÇI 1-1
 
Erzurumda kamp çalışmalarını sürdüren Pazarspor ilk hazırlık maçında Ermenistan ekiplerinden Ganzasar ile 1-1 berabere kaldı.
 
Yen sezon hazırlıklarının ikinci etap kampını Erzurum da sürdüren Pazarspor ilk hazırlık maçını Ermenistan Premier lig ekiplerinden Ganzasar ile oynadı. Genç oyuncuların oynadığı müsabaka 1-1 sona ererken Pazarsporun golü Şükrü Çiçekten geldi. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.