Hamzaoğlu'dan maç sonu açıklaması," İyi mücadele ettik. Şanssız bir gol yedik"

Hamzaoğlu'dan maç sonu açıklaması," İyi mücadele ettik. Şanssız bir gol yedik"

Süper lig’in 11. Haftasında deplasmanda Trabzonsor ile karşılaşan Çaykur Rizespor karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu,” Sahada iyi mücadele ettik. Şansız bir gol yedik" dedi.


Süper lig’in 11. Haftasında deplasmanda Trabzonsor ile karşılaşan Çaykur Rizespor karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu,” Sahada iyi mücadele ettik. Şansız bir gol yedik. Trabzonspor'u tebrik ediyorum" dedi.

Süper Lig’in 11 haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Yeşil- Mavili ekip karşılaşmanın 22. Dakikasında penaltıdan bulduğu golle öne geçti. Maçın 43. Dakikasında ev sahibi takım penaltı ile skora denge getirdi. Soyunma odasına berabere giren atmacalar karşılaşmanın 73. Dakikasında yediği gol ile müsabakayı 2-1 kaybetti. Lig’de oynadığı 11 maçında 1 galibiyet alan Çaykur Rizespor, 1 beraberlik ve 9 mağlubiyet ile 4 puanla ligde 20. Sırada yer alıyor. Maç sonunda müsabakayı değerlendiren Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Biz geçen haftalar göre daha iyi duruşlar sergiledik. Sadece son paslar ve son vuruşlarda eksiklikler vardı.  Genel anlamda takımdan memnunum. Biz bu takımla lig’de kalacağımıza inanıyoruz. Oyuncularımız enerjisi ve antrenmanlardaki çalışmaları bunu bize gösteriyor. Ligin en altında olmamıza rağmen kimseden kötü bir şet duymuyoruz. Tabi ki eksiklilerimiz var. Devre arasında elimizden geleni yapacağız. Önce oyuncu kazanacağız ardından eksikliklerimizi transfer ile tamamlamaya çalışacağız. Bundan sonra bizim kaybetmek işimize yaramaz Biz kazanmak zorundayız. Oyun bekledğimiz gibi gelişti. Biz ilk ilk yarıda oyunu tutmaya çalıştık. Aynı hamleleri Trabzonspor’da yaptı ve etkili oldular. Devreye 1-0 önde girebilseydik. Daha farklı olurdu. İkinci golde de şanssızlığımız vardı. Ben takımımın ortaya koyduğu mücadeleden memnunum Trabzonspor’u da kazandığı için tebrik ediyorum" diye konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.