Hasan Kartal'dan Önemli Açıklamalar

Hasan Kartal'dan Önemli Açıklamalar

 Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur eleme maçlarında Eskişehirspor karşısında aldıkları 3-0’ık galibiyetin ardından konuştu. Kartal karşılaşmanın ardından Eskişehirspor’un ekonomik sorunlarını hatırlatarak, “Bu işin ç

 Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur eleme maçlarında Eskişehirspor karşısında aldıkları 3-0’ık galibiyetin ardından konuştu. Kartal karşılaşmanın ardından Eskişehirspor’un ekonomik sorunlarını hatırlatarak, “Bu işin çözümü; yöneticiler ve başkanın dönemlerindeki borçlardan sorumlu olması lazım” dedi.
Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal kulüplerin borçlarının yönetici ve başkanlarına kalması gerektiğini dile getirerek “Eskişehirspor yılların güzide bir kulübü. Taraftarıyla da güçlü bir kulüp ama ne hale düştüğünü görüyorsunuz. Bu hale gelmesindeki tek sebebin de ekonomik olduğunu da biliyoruz. Bu işin çözümü; yöneticiler ve başkanın dönemindeki borçlardan sorumlu olması lazım. Her yönetici ve kulüp başkanının sorumlu olması lazım. Bu şekilde bir kanun meclisten geçerse o zaman Eskişehir gibi güzide kulüplerimizi bu şekilde görmeyiz. İnşallah onlar da bir şekilde görmeyiz” ifadelerini kullandı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.