“Hiç kimseden korkumuz yok”

“Hiç kimseden korkumuz yok”

Çaykur rizespor teknik direktörü rıza çalımbay: “hiç kimseden korkumuz yok”

Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay, iki önemli maçın kendilerini beklediğini ancak hiçbir takımdan çekinmediklerini söyledi.
Önümüzdeki iki hafta deplasmanda Beşiktaş ve Eskişehirspor takımlarıyla zorlu iki maç oynayacaklarını belirten Çalımbay “Türkiye’nin en iyi iki takımı ile arka arkaya maç yapacağız. İkisi de şu an ligin en iyi takımları. Beşiktaş’ın çok kaliteli ve alternatifli bir kadrosu var. Amaçları şampiyonluk. Bizim takımımız her takımla mücadele edecek kapasitede. Eskişehir takımı da çok iyi bir kulüp. En zor maçlarımızdan birini de orada yapacağız. İyi bir kadrosu var. Atmosferi çok iyi. İki deplasmandan da en iyi şekilde çıkmamız lazım. Bunun için önlemler alacağız. Beşiktaş ve Eskişehir maçları Antalya maçının telafisi için önem taşıyor” diye konuştu.
Yedi haftalık periyotta en iyi oynadıkları maçın kaybettikleri Antalyaspor maçı olduğunu da vurgulayan Çalımbay “Gol atmamız gerekiyordu. En çok üzüldüğüm maçlardan biriydi. Bunu rakip de belirtti. Hatalarımıza ve yanlışlarımıza bakıyoruz. Konsantreyi oyun disiplinini hiçbir zaman bırakmamalıyız. Yediğimiz goller telafisi olmayan dakikalardı. Galatasaray maçında kaybetsek üzülmezdim ama Antalya karşısında yenildiğimize üzüldüm. Forvette sorun yaşıyoruz. Forvet oyuncularımızdan sadece Depetris gol atabildi. Kanatta düşündüğümüz Tevfik forvet değil. Ama son iki maçta gol noktalarında etkili oldu. Takımımdan genel olarak memnunum. Hala kapasitesine ulaşamayan arkadaşlarımız var. Sakatlık ve cezalı oyuncular olduğunda sorunlar yaşayabiliyoruz. Kendi sahamızdaki maçları iyi sonuçla bitirmemiz gerekiyor. Çalışma ve maddi açıdan hiçbir sorunumuz yok. Stadımız, tesisimiz, taraftarımız mükemmel. Herşey yolunda. Bir tek eksik kapasitedeki oyuncularımızda bize katılırsa ligi istediğimiz yerde bitireceğiz. Özellikle Uche, Hurşut, Depetris ve Kwueka maalesef tam istediğimiz verimi alamıyoruz. Sezer ve Eren’in sakatlığı var. Önümüzdeki maçta Godfrey’e şans verebiliriz” şeklinde konuştu.
Kupa maçı eşleşmesini de yorumlayan Çalımbay “Elimizdeki kadroyla ligin ilk devresini tamamlamaya çalışacağız. Kupada ve ligde gideceksek sezon arası takviye yapmalıyız. Yardımcılarımız dış ülkelerde oyuncu seyretmeye gidiyorlar. Bir taraftan da oyuncu bakıyoruz. Kupada evimizde Tarsus ile eşleşmemiz bizim için avantaj. O maçı da mutlaka kazanıp kupada da devam etmek istiyoruz” dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.