İLHAN PALUT BÖLGENİN TEK UYDU KANALI OLAN ÇAY TV'DE GOL OLSUN PROGRAMINA KONUK OLDU. TEKNİK DİREKTÖR PALUT, İLK GÜNLER TEK AMAÇLARININ BİR AN ÖNCE KADROYU KURMAK OLDUĞUNU SÖYLEDİ.AYRINTILAR CAYTVHABER.COM’DA

Rizeliler için yeşil ve mavi sevdası sorgulanamaz.

Bir yıl aranın ardından yeniden süper lig’e çıkan Çaykur Rizespor, şehrin gururu oldu. atmacalar taraftarlarına büyük sevinç yaşattı. Bugün takımın başarılı Teknik adamı İlhan Palut ile yola devam eden Çaykur rizespor yeni başarılara imza atmanın peşinde. Çay tv’de canlı yayın konuğu olan Çaykur Rizespor Teknik direktörü İlhan Palut, gazeteci ve spor yorumcuları Selim denizalp ve Alihan Teletar’ın sorularını cevapladı.


Sanattan siyasete, spordan turizme kadar her türlü bilginin paylaşıldığı Bölgenin tek televizyon kanalı olan Çay TV son dakika haberlerin yanında flaş açıklamaları da sizlerle buluşturmaya devam ediyor. Rize’nin önemli değerlerinden biri de spor.

 Bugün takımın başarılı teknik adamı İlhan Palut ile yola devam eden Çaykur Rizespor yeni başarılara imza atmanın peşinde. Çay Tv’de canlı yayın konuğu olan Çaykur Rizespor Teknik direktörü İlhan Palut, Gazeteci ve spor yorumcuları Selim Denizalp ve Alihan Teletar’ın sorularını cevapladı.


PALUT: “İLK GÜNLER YOĞUN GEÇTİ”
Teknik direktör Palut, ilk günler tek amaçlarının bir an önce kadroyu kurmak olduğunu söyledi.


PALUT: “LİG’İN EN GENÇ TAKIMIYIZ”
Teknik direktör Palut, transferde izledikleri yol haritasını açıkladı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.