İnönü'de kadın ve çocukların derbisi

İnönü'de kadın ve çocukların derbisi

Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışının iki güçlü adayı Beşiktaş ile Trabzonspor, İnönü Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadelenin başlama saati: 19:00

Siyah-Beyazlılar, puan farkını artırmak, Bordo-Mavililer ise yarışta geriye düşmemek adına sahaya çıkacak. Süper Lig'de bu sezon taraftarının arzu ettiği yerde bulunmayan Beşiktaş ile Trabzonspor, bugün İnönü Stadı'nda yapacakları maçla birlikte 111. kez karşı karşıya geliyor. İki takım da zorlu randevuda kayıplarını telafi edip üst sıralara yükselmeyi amaçlıyor. Siyah-Beyazlılar, play-off mücadelesi veren Trabzonspor'u mağlup ederek, hem rakibinin puan olarak kendisine yaklaşmasını engellemeye çalışacak hem de son haftalardaki kötü gidişi sonlandırmaya uğraşacak. Karadeniz ekibi ise yarıştan geriye düşmemek için mutlaka puan çıkarmak üzere sahaya ayak basacak. Fiyapı İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak. Türk futbolunun iki çınarının 39 yıllık rekabetinde ligde oynanan müsabakalarda taraflar aynı sayıda galibiyet elde etti. Geride kalan 74 lig maçında Beşiktaş ve Trabzonspor birbirlerine karşı 30'ar galibiyet alırken 17 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Ligde Beşiktaş'ın 103 golüne Trabzonspor 83 golle cevap verdi.

Zorlu 90 dakikayı Siyah-Beyazlı kulübün cezası sebebiyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocuklar izleyebilecek. Kara Kartal, Gençlerbirliği ile oynanan mücadelede taraftarların kötü ve çirkin tezahüratı yüzünden Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 1 maç seyircisiz oynama cezası almıştı. Bu cezasını Trabzonspor karşısında çekecek İstanbul temsilcisi, bu sezon 3. kez aynı sorunu yaşayacak.

BEŞİKTAŞ - TRABZONSPOR

Muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Toraman, Ersan, Sivok, Ekrem, Ernst, Veli, Fernandes, Quaresma, Simao, Almeida

Trabzonspor: Tolga, Celutska, Giray, Serkan, Ferhat, Colman, Zokora, Adrian, Olcan, Volkan, Burak

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.