İşte Rizespor'un Muhtemel 11'i

İşte Rizespor'un Muhtemel 11'i

Biri ligin zirvesindeki Rizespor, diğeri ligin son sırasındaki puansız Göztepe... İki ekibin karşılaşması TRT 3 Spor'dan canlı yayınlanacak. Her iki tarafta da hedef galibiyet...

Lige evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle başladıktan sonra ikinci haftada Adana deplasmanında Adana Demirspor karşısında iki kez öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamayan ve 2-2'lik sonuçla ilk deplasmanından 1 puanla döbnmek zorunda kalan Rizespor, bu kez ligin son sırasında yer alan ve henüz ligde puanla tanışamayan Göztepe karşısında ilk deplasman galibiyetine ulaşmak ve zirvedeki yerini korumak istiyor. Bugün Göztepe ile karşılaşacak olan Rizespor'da hesaplar galibiyet üzerine yapıldı. İzmir Atatürk Stadında saat 20.00’da başlayacak olan maçı Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Karşılaşma TRT 3 Spor'dan naklen yayınlanacak.

Yeşil-Mavili ekipte zorlu müsabaka öncesi sakatlıkları süren Kenan ve Çetin kadroda yer almadı, cezası biten Mesut kadroya dahil edildi.

Olası İdeal Onbir

Yeşil-Mavililerin Göztepe sınavına Davit, Orhan, Onur, Serhat, Murat, Hakan, Fahri, Hassan, Cenk Ahmet, Jallow, Kalu Uche 11’i ile çıkması bekleniyor.

SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.