İzmir`de Maç Sonrası Açıklamalar

İzmir`de Maç Sonrası Açıklamalar

1-1 sona eren Göztepe - Çaykur Rizespor karşılaşmasından sonra Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar cezalı olması nedeni ile basın açıklamasında bulunmadı...

Çaykur Rizespor Yardımcı Antrenörü Bahaddin Güneş, maçtan sonra yaptığı açıklamada Hüseyin Kalpar cezalı olduğu için basın toplantısına kendisinin geldiğini kaydetti.

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın maç sırasında tribüne gönderilmesiyle ilgili olarak ''Allah aşkına demekle sahadan atılacaksa kimse sahada kalmaz'' dedi.

ÇAYKUR RİZE'DE GÜNEŞ "GÜNEŞLİ GÜNLER YAKIN" DİYOR!!!

Takım olarak performans düşüklükleri olduğunu ifade eden Güneş, ''Bunları düzeltmek için çalışacağız. Yediğimiz golde orta yapılırken Göztepeli İbrahim, Aytek'e yumruk atıyor ve yan hakem, orta hakem ve dördüncü hakem görmüyor. Bunu İbrahim'e de sorabilirsiniz. İbrahim, Aytek'e 'yumruk attım hakkını helal et' söyleminde bulunuyor. Hedefimizden şaşmadık, mücadelemizi sürdüreceğiz. Performans düşüklüğü yaşıyoruz, daha sonra bunu düzelteceğiz ve şampiyonluğun en büyük adayı olacağımıza inanıyoruz'' dedi.

ÇAYKUR RİZELİ FUTBOLCULAR...

Çaykur Rizesporlu futbolcu Murat Sözgelmez de maça iyi başlayıp golü de bulduklarını fakat haksız bir gol yiyerek maçı berabere tamamladıklarını söyledi. Çaykur Rizespor'lu diğer futbolcu Engin Aktürk ise takım olarak düşüş yaşadıklarını ve ileriki dönemde toparlanmaları gerektiğini belirtti.

GÖZTEPE CEPHESİ

Bank Asya 1. Lig'de Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Göztepe'nin teknik direktörü Cihat Arslan, ''Gol yemeden öne geçmeyi başarabilsek bu takımın çok rahat galibiyet alacağını düşünüyorum'' dedi.

Arslan, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, Çaykur Rizespor gibi kaliteli bir takıma karşı maça iyi başlayamadıklarını ancak gol pozisyonları bulduklarını söyledi.

Öne geçilebilecek pozisyonları değerlendiremediklerini ifade eden Arslan, şöyle konuştu: ''Golü bulamadık ve bir yan topun akabinde kalemizde golü gördük. Bu gol bizi moral olarak geriye itti. İlk yarının sonuna doğru iyi bir golle dönüş yaptık. Gol yemeden öne geçmeyi başarabilsek bu takımın çok rahat galibiyet alacağını düşünüyorum. Bugün taraftar desteğinden de yoksunduk. Takımda istek, arzu fena değildi. Mücadelelerinden dolayı takımı kutluyorum.''

Arslan, Ali Kuçik'in fiziksel performans açısından düşüş yaşamasının ardından oyuncu değişikliği yapmak zorunda kaldıklarını belirterek, ''Ali'yi skoru yakalamak adına oyuna almıştık ancak kendisiyle ilgili planımız tutmadı'' diye konuştu.

GÖZTEPELİ FUTBOLCULAR...

Göztepeli futbolcu Türker Demirhan ise, 2. yarı daha iyi mücadele ettiklerini fakat İlhan atıldıktan sonra oyundan düştüklerini belirtti. Götepe'li futbolcu Vedat Kapurtu ise Etkili başlayamadıklarını 2. yarı toparlanmalarına rağmen yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.