Jallow idmanı böyle izledi!

Jallow idmanı böyle izledi!

Devre arasında sakatlığı nedeniyle sözleşmesi dondurulan Ousman Jallow, yapılan ameliyatının ardından bir ay sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacak

Rize’de bulunan ve takımın Samsunspor maçı hazırlıklarını izleyen Jallow, futbolcu arkadaşları ile sohbet etti, hasret giderdi. Jallow, kendisini artık Rizeli gördüğünü belirterek “Bir ay sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacağım. Rizespor’da iyi günler geçirdim. Başarılı bir dönem yaşadım. Sakatlığımın düzelmesinin ardından yeniden yeşil mavili formayı giymek isterim. Mustafa Denizli çok önemli bir teknik direktör. Onunla çalışma bana gurur verecek” dedi.

Mustafa Denizli`nin Galatasaray’da 2 yıl birlikte top koşturduğu eski futbolcu Bülent Alkılıç’ın oğlu olan Cenk Ahmet Alkılıç, Çaykur Rizespor forvetinde etkili futbolu ile göz dolduruyor. Forvetin en etkili oyuncusu olan ve rakip fileleri 8 kez havalandıran Cenk, ligin 2’inci yarısına iyi bir başlangıç yaptıklarının belirterek 4 maçta 3 galibiyet aldıklarını hatırlattı, “Devre arasında yeni kurulan bir ekip olarak aldığımız sonuçlar çok güzel. Önümüzde 3 kritik maç var. Bu hafta Samsunspor deplasmanından sonra sahamızda önce Boluspor, sonra da Kartal ile oynayacağız. 3 maçı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

EN İYİ FORVET HATTI RİZESPOR’DA

Takımda en fazla değişikliğin forvette yaşandığına dikkat çeken Cenk, “İlk yarıda Uche ve Jallow ile oynuyordum. İkisiyle de çok iyi anlaşıyordum. Çok kaliteli oyunculardı ancak sakatlıkları nedeniyle sezonu kapattılar. Yeni gelen kaptanımız Cernat ile  Depetris de çok iyi oyuncular. Özelliklerimiz aynı ve birbirimize iyi toplar atıyoruz, iyi anlaşıyoruz. Yeni kurulan bir ekip olarak güzel bir performans ortaya koyuyoruz. Daha da iyi olacağımıza inanıyorum. Zaten 1’inci ligin en iyi forvet hattı Rizespor` da” ifadesini kullandı.

DENİZLİ HOCANIN GÖZÜNDEN BİR ŞEY KAÇMAZ

Mustafa Denizli ile çalışmanın gurur verici olduğunu ifade eden Cenk, Denizli’nin gelmesi ile büyük bir hava yakaladıklarını söyledi. Herkesin Rize’nin süper lige çıkacağına inandığını ve kendilerinin de sahadaki performansları ile bu inanca destek verdiğini ifade eden Cenk, "Mustafa Denizli ile birlikte Rizespor` da çok şey değişti. Öncelikle hedefe gideceğimize daha çok inandık. Çünkü tek hedefi şampiyonluk olan bir hoca. Kendisiyle çalıştığım için gerçekten çok mutluyum. Bize çok şey katıyor. Takımda olduğu gibi şehirde de büyük bir farklılık yarattı. Herkes Rizespor`un şampiyon olacağına gönülden inanıyor. Mustafa Denizli marka bir hoca. Onunla birlikte sahada çok iyi olmak zorundasın. Sahada ne kaçak dövüşebilirsin, ne de başka bir şey yapabilirsin. Gözünden bir şey kaçmaz." diyerek açıklamalarını noktaladı.
 




Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.