Kalkavan:'Transfere hız verdik'

Kalkavan:'Transfere hız verdik'

SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, transfer çalışmalarına büyük bir hız verdiklerini belirtti, `;İlk kamp dönemine kadar birçok oyuncuyla sözleşme imzalayacağız” dedi.

Rizespor A.Ş.`nin yaptığı genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Kalkavan, şirket yönetiminde bazı değişiklikler yaptıklarını belirterek kadronun 15`ten 9`a düştüğünü söyledi.
Şu ana kadar transferde yeterince hızlı olamadıklarını ifade eden Kalkavan, şunları söyledi:

 

“Transfere biraz geç başladık. Genel kuruldan sonra transfer çalışmalarına büyük bir hız vereceğiz ve kampa kadar birçok oyuncuyla sözleşme imzalayacağız. Süper Lig çok zor. 1.Lig ile Süper Lig arasında büyük fark var. Bu yüzden bütçeyi zorlayıp iyi bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Borçlarımızın yüzde 60`ını yok etmiştik ama arada yaptığımız vites büyütmesiyle borçlarda tekrar yüzde 20`lik artış oldu. Bunlar bütçelerimizin içinde olup kaynağı bulunan hadiselerdir”

”GEREKENİ YAPIYORUZ”

Yeni oluşturdukları bütçe ile bunları harmanlayacaklarını belirten Kalkavan, “Mali disiplini tutturmaya çalışıyoruz. Tüm bunlarla birlikte yeni sezon zor olacak. Hem ekonomik hem de sportif başarı için elimizden geleni yapıyoruz. Bizim bir numaralı kural mali kriter. Futbol çok öneli bir endüstri. Bunun eninde sonunda bizim düşündüğümüz kriterlere gelmek zorunda. Biz futbol nasıl yönetilmesi gerekiyorsa onu yapıyoruz. Oysa birçok kulüp bunu yapmıyor. Ama sonunda düzelecek. Rizespor olarak biz Türk futbolunda devrim niteliğinde olaylar yaptık. Bunlar yavaş yavaş Süper Ligde daha da su üstüne çıkıp göze gelecek”

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.