Kalpar sorumluluğu üzerine aldı

Kalpar sorumluluğu üzerine aldı

Kalpar: son iki hafta bize yakışmayacak mücadele sergiledik

BANK Asya 1’inci Lig ekiplerinden Çaykur
Rizespor’da teknik direktör Hüseyin Kalpar, son iki maçta alınan yenilgilere çok üzüldüğünü belirterek kendilerine yakışmayacak bir şekilde mücadele ettiklerini söyledi.

Kalpar, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında ikinci yarıya Ziraat Türkiye Kupası’nda süper lig ekibi Gaziantepspor ile karşılaşarak başladıklarını belirterek kupa maçını kazandıktan sonra durakladıklarını söyledi. Kupa maçını kaybedip lig maçını kazanmayı yeğlediklerini ifade eden Kaplar, şöyle konuştu:

“Aslında ikisini de kazanmak isterdik, bu çok daha iyi olurdu ama bunu başaramadık. Kupada Gaziantep maçını iyi geçip Akhisar maçında beklediğimiz bir Rizespor’u sahada gördük. Ardından Gaziantep Belediyespor maçı da bizim için olumsuz geçti. İki maçtan da net skorla mağlup oldu. Şahsım olarak çok üzülüyorum. Üzüldüğüm nokta ise ikinci yarıya çok iyi hazırlanmamıza rağmen ilk maçı da iyi geçmemize rağmen iki hafta içerisinde mücadele, arzu ve isteği sahaya yansıtamadık. Bize yakışmayacak şekilde mücadele ettik. Bundan dolayı üzgünüm.”

HEDEF İÇİN İNANCIM ÇOK FAZLA
 
Çok iyi bir kulüp ve yönetime sahip olduklarını ifade eden Kalpar, bu güzellikleri yaşatan kulüp için çok şey yapmaları gerektiğini belirterek “Ben bunun bilincinde hareket ediyorum. Hedefimizi yakalayacağımıza çok fazla inancım var. İllaki bir yerden bu gidiş dönecektir ve istenen hedefi yakalayacağız. İki maç üzerinden bakıldığında üzülmemek ve kahrolmamak elde değil. Yeteri kadar sahada mücadele eden ruhunu sahada bırakan hırslı bir Rizespor takımını son iki haftada sahada göremedik. Niçin neden yapamadık bunun araştırması içerisindeyiz. Bundan sonra bu bilinç içerisinde olup eksi Rizespor’u ve arzu ve istekleri yerine getirebilecek bir anlayış içerisinde oluruz.”

SORUMLULUĞU ÜZERİME ALIYORUM

Kalpar, bir yanlışlık, arzu ve istekte bir sorun varsa bundan kendisini sorumlu tuttuğunu belirterek “Şuanda da sorumluluğu üzerime alıyorum. Birinci dedece sorumlu benim. İnşallah bu maçlardan çok büyük ders alarak önümüzde çok önemli maçların olduğunu değerlendiririz. Önümüzde var olan Adana maçını kazanırsak ardından deplasman maçından iyi sonuçla döneriz. Daha önce sahaya mücadelelerini yansıtan oyuncularım bunlardı, onlarda şuan psikolojik bir sıkıntı içerisindeler. Bunu çözerek sıkıntıların üstesinden gelmek için çalışıyoruz. Bu takım mücadele etmeli, sahada arzulu ve istekli olmalıdır. Bunu birkaç maç öncesine kadar yapıyorduk. Yine yapacağız.” diye konuştu.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.