Kalpar uyardı` Küçümsemeyin`

Kalpar uyardı` Küçümsemeyin`

Teknik direktör Hüseyin Kalpar Bank Asya liginde asla hiçbir takımı küçümsemeyeceklerini söyleyerek” Küçümsediğimiz takım tehlikeli çıkıyor” dedi.

-Ç.Rizespor teknik direktörü Hüseyin Kalpar Güngören maçının kendileri açısından önemli olduğunu söyleyerek” Rakibimiz son sırada yer almakta ve çıkış aramakta, son sıralarda yer alan takımlar daha dirençli olurlar. Bizim için hiçbir maç kolay değil, hele takım Rizespor ise rakiplerimiz daha dirençli çıkıyorlar. Küçümsediğimiz takımlar karşısında aldığımız sonuçlar ortada. Bu maç bizim için çok önemli” dedi.

              HEDEFE VARIYORUZ

-Ligin ilk yarısını 32 puan ve üzerinde tamamlamayı hedeflediklerini söyleyen Kalpar” Lig başlarında hedefimiz 32 puan civarıydı, ancakgörülüyor ki bunun üzerine çıkacağız. Önümüzde 4 maç var bu maçların tümüne talibiz ve en az 36 veya 37 puan tutturacağımızı sanıyorum. 4 maçın tümünü kazanmak istiyoruz. Ancak kazanamadığımız maç olursa da kaybetmek istemiyoruz” dedi.

İLK YARIYI LİDER BİTİRMELİYİZ

-Son 7 karşılaşmada 17 puan topladıklarını hatırlatan teknik direktör Hüseyin Kalpar “ Son 7 maçımızda mağlubiyetimiz yok, sezon başlarında aldığımız beraberlik ve mağlubiyetlerin ardından takım kendini toparladı ve son haftalarda futbolumuza kalite geldi. Sakarya maçında direkten dönen toplarımız var ve bu maça galibiyet için çıkmıştık. Son sıralarda yer alan Sakaryaspor büyük bir direnç gösterdi. Bu nedenle son sıralarda ki takımları asla küçümsememiz gerek” dedi.

                TARAFTARIMIMIZ BAŞ TACIMIZ

-İl dışında ve Rize de taraftarların kendilerine destek vermeye başladığını söyleyen teknik direktör Hüseyin Kalpar “ Ligin ikinci yarısında daha farklı taraftar göreceğimizi umuyorum. O nedenle ilk yarıyı lider tamamlamalıyız. Ligin ikinci yarısında avantajlı olan biziz ve bu avantajımızı iyi kullanmalıyız. İkinci yarı ile birlikte taraftarların daha büyük desteğini alacağımıza inanıyorum, onlar bizim baş tacımızdır” dedi.




Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.