Kalpar :'Üzerimizde Baskı Var'

Kalpar :'Üzerimizde Baskı Var'

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, üst üste kazanamamanın üzerlerinde baskı oluşturduğunu kaydetti Adana beraberliğinin suçunu hakeme attı.

Bank Asya 1. Lig'de sahasında Adanaspor ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, haftalardır kazanmamanın üzerlerinde baskı oluşturmaya başladığını söyledi.

OYUNCULARIMIN ÜZERİNDE BÜYÜK BASKI OLUŞTU

Kalpar, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, kazanamamanın verdiği psikolojik baskıyı üzerlerinden atamadıklarını belirterek, ''Ligde altı haftadır kazanamıyorduk. Adanaspor ile bu baskıyı atmaya çalıştık. Ancak 1-1 berabere kalarak başaramadık. Artık oyuncularım hepimiz bu baskıyı hissediyoruz'' dedi.

HAKEM SONUCU ETKİLEDİ

Hakemlerle ilgili konuşmadığını ifade eden Kalpar, ''Ancak bu maçın hakemi ile ilgili konuşmak istiyorum. Bu denli bariz yanlış kararların olduğu maç sayısı çok az. Verilmeyen penaltımız, çalınmayan fauller çok fazla. Aleyhimize de, lehimize de çok garip hatalar yaptı. Fakat maçın kaderini etkileyecek pozisyonlarda aleyhimize çok yanlış kararlar verdi'' diye konuştu.

Kalpar, bir an önce çıkışa geçmeleri gerektiğini kaydederek, Göztepe deplasmanı ile bu çıkışı yakalamak istediklerini söyledi.

ADANA CEPHESİ

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş ise maçın ilk yarısında kendilerinin iyi oynadığını belirterek, ''Ancak ikinci yarıda Çaykur Rizespor iyi oynadı. Maçın geneline bakıldığında oyununın hakkı beraberlikti'' dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.