Karadeniz Derbisi Sonrası Teknik Direktörler Skordan Memnu olmadı

Karadeniz Derbisi Sonrası Teknik Direktörler Skordan Memnu olmadı

Süper Lig’in 34. Haftasında Çaykur Rizespor evinde Trabzonspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Maçı ardından Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun ve Trabzonspor Teknik direktörü Abdullah Avcı basın açıklaması düzenledi.

 

Fikstürün çok yoğun olduğunu dile getiren Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Uygun, ‘’ Hafta içerisinde yaşadığımız üç günde bir oynadığımız maçta birlikte bugünkü maçı kazanmak adına tamamen değişik bir taktikle Özellikle geçiş oyunlarıyla Trabzonspor'u geçen haftaki ürettiği gol sayısına baktığımızda hem onları kapatmak hem de kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak 3 puan almak hedefindeydi.  Rakibimize bir iki tane pozisyon dışında çok fazla pozisyon vermeden istediğimiz oyun anlayışını sahaya yansıtarak kazanmak adına en güzel şekilde futbol oynamaya çalıştık.  Taktiksel anlamda bir taktik Savaşı gerçekleşti gerek hocamızın yaptığı hamleler gerekse bizim verdiğimiz karşılıklar oldu.  Kazansaydık uzun süredir galip gelmememizin huzursuzluğun ortadan kaldıracaktık ama olmadı.  Futbol şehrimiz saha içerisinde gösterdiği performans kazanma hırslarından dolayı tebrik ediyorum.  Tabi bizde haftalardan beri koronavirüs dolayısıyla yaşadığımız eksiklikler elimizi kolumuzu bağlıyor. Önümüzde oynayacağımız. Birbirinden değerli maç var.  Onlara odaklanacağız’’ dedi

AVCI: OYUN TATMİN EDİCİYDİ AMA SKORDAN MEMNUN DEĞİLİM

 Trabzonspor teknik direktörü Abdul avcı ise oyundan memnun olduğunu ama skordan memnun olmadığını belirterek, ‘’Bugün oynanan oyunun teknik olarak bir analizini yaptığımızda rakibin özellikle arka tarafa attığı toplar ve kenar ortaları bir geçiş takımı olduğunu gösterdi. Son zamanlarda kaliteli kadro yapısıyla olumlu ve olumsuz sonuçlar alan bir takım vardı. Bizde özellikle oyundaki üstünlüğümüzü skora yansıtamıyoruz. Bugün baktığımızda oyuncularımız saha içerisinde hemen hemen her şeyi denediler. Bugün biraz daha fazla orta saha oyuncusuyla saha çıkmak zorunda kaldık. Oyun olarak iyileşiyoruz ama sonuç olarak memnun değiliz. Burası Trabzonspor bu skordan hiç memnun değilim. Oyun tatmin edici idi ama skor üstünlüğümüz yoktu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.