Karşıyaka'da Maç Sonrası

Karşıyaka'da Maç Sonrası

PTT 1. Lig'in 29. haftasında Karşıyaka kendi sahasında Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup oldu.

ÇAYKUR RİZESPOR CEPHESİ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli ise, istedikleri 3 puan ile döndüklerini vurgulayarak, "Önümüzdeki süreçte bu 3 puan işimize çok yarayacak. Biz işimizi yapmaya devam edeceğiz. Henüz Spor Toto Süper Lig’e çıkmak adına kesin bir şey diyemeyiz. Son haftada her şey netleşecek. Bir İzmirli olarak ise İzmir futbolunu bu halde görmek üzünç verici. Umarım İzmir futbolu eski günlerine geri döner” dedi.
Çaykur Rizesporlu oyuncu Cumhur Yılmaztürk ise, kaznadıkları için mutlu olduklarına değinerek, “Oyun her iki takım adına da gidip geldi. Takım arkadaşlarımı galibiyet için kutluyorum” ifadesinde bulundu.
Çaykur Rizesporlu bir diğer futbolcu Cumali Bişi de, galibiyet için mutlu olduklarını dile getirerek, “İlk yarı maç içinde istediğimiz oyunu oynayamadık fakat ikinci yarı golü bularak istediğimiz oyunu sergiledik” diye konuştu.

KARŞIYAKA CEPHESİ

Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Maçın özeti top bizi sevmedi" diyerek, "Top bugün Rizespor’u sevdi. Şampiyonluk mücadelesi veren bir takıma karşı çok iyi oynadık. Şans bugün onlara güldü. Galibiyetleri için kutlarım" dedi.
Karşıyakalı oyuncu Onur Türk ise, iyi bir maç olduğunu belirterek, “Şuan hiç üzgün değiliz. Ligin ikincisi Çaykur Rizespor’a karşı üstün bir futbol oynadık. Kalemizde net pozisyonları yok. Şansla güzel bir gol attılar. Kendileri 3 puanı kalecileri sayesinde aldı. Bize destek vermeyenler inat Play-off’u sonuna kadar kovalayacağız” şeklinde konuştu.
Karşıyakalı bir diğer futbolcu Caner Ağca da, “Güzel oyun için tüm takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Rizespor’un kalemize 2 şutu var ve biri gol oldu. Söylenecek fazla bir şey yok. Önümüzdeki maçlara bakacağız” diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.